Maandag in Jinek: Rick van Stippent over crash peperdure Lamborghini op A28

Maandag in Jinek: Rick van Stippent over crash peperdure Lamborghini op A28
De gasten van Jinek van maandag 28 maart

Kijktip :

Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van maandag 28 maart.

De gasten bij Jinek op maandag 28 maart

  • De Verraders zijn terug! Na het succesvolle vorige seizoen werd het programma verkocht aan vele landen. Nu is het tijd voor het tweede seizoen. Aan tafel presentator Tijl Beckand en deelnemers Irene Moors en Jamie Westland.
  • Het is de klap die de geschiedenis in gaat als één van de meest spraakmakende momenten ooit bij de Oscaruitreiking: de uithaal van een woedende Will Smith naar Chris Rock. Was de klap echt, of is het in scène gezet? Eva Jinek bespreekt de opvallendste Oscar-momenten met filmjournalisten Noa Johannes en René Mioch.
  • Gisteren vertrok de 29-jarige miljonair Rick van Stippent samen met een goede vriend naar de autoshow 'World of Cars' in Assen. Daar zou zijn Lamborghini van een half miljoen euro worden tentoongesteld. Maar op de A28 ging het fout en crasht hij tegen de vangrail. Vanavond vertelt hij wat er gebeurde.
  • De steenrijke Russische zakenman Roman Abramovitsj en Oekraïense vredesonderhandelaars zouden mogelijk zijn vergiftigd bij een vredesoverleg eerder deze maand in Kiev. Journalisten Geert Jan Hahn en Tom van ’t Einde schuiven aan.

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV