Vanavond op tv: nieuw seizoen Kees van der Spek: Oplichters aangepakt, Nederland - Duitsland

Vanavond op tv: nieuw seizoen Kees van der Spek: Oplichters aangepakt, Nederland - Duitsland
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 29 maart

Kijktip :

Vanavond gaat het nieuwe seizoen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt van start op RTL 5. Verder onder meer de oefenwedstrijd Nederland - Duitsland. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 29 maart.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Nederland - Duitsland (oefenwedstrijd)

NPO 3
20:20 uur

Voorbeschouwing en vanaf 20.45 uur live verslag van het oefenduel Nederland - Duitsland, dat wordt gespeeld in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam. Vanavond speelt het Nederlands elftal van Louis van Gaal tegen de eeuwige aartsrivaal Duitsland. Al sinds jaar en dag zijn we in gevecht met voetballand Duitsland, met als grootste trauma de verloren WK-finale van 1974. In recente jaren bewaart Oranje betere herinneringen aan de Duitsers.


Terug: Kees van der Spek - Oplichters aangepakt

RTL 5
20:30 uur

De onverschrokken misdaadverslaggever Kees van der Spek is vanaf vanavond terug met een nieuwe reeks afleveringen van Oplichters aangepakt. Hij staat Nederlanders bij die het slachtoffer zijn geworden van oplichters. In de eerste aflevering maken we kennis met Jonathan uit Venlo, die nog maar net ontwaakt is uit een nachtmerrie. Hij ging in zee met een paar foute investeerders, die hij in Suriname leerde kennen.


Familie Gillis: massa is kassa: Peter krijgt waarschuwing

SBS 6
20:30 uur

Vanavond is er weer een nieuwe aflevering van Familie Gillis: massa is kassa te zien op SBS6. En het zal je niet verbazen dat het ook vanavond nog eens over het gewicht van Peter gaat, want hij is écht te zwaar. Peter krijgt opnieuw een waarschuwing van diëtist Dick en komt meteen in actie. Uiteindelijk bleek dit nog te laat, want afgelopen week werden we opgeschrikt door het bericht dat Peter Gillis met loeiende sirenes naar het ziekenhuis is gebracht nadat hij onwel werd.


Misdaadfilm: Felon

RTL 7
20:30 uur

Op RTL 7 is vanavond de spannende misdaadfilm Felon te zien. Familieman Wade Porter betrapt een inbreker in zijn huis. Hij doodt de man in een poging zichzelf te verdedigen en moet hiervoor drie jaar de gevangenis in. Daar leert hij al snel dat normale omgangsvormen en regels niet meer gelden. Om te overleven, zal hij zich meedogenloos moeten opstellen.


Docu: Liefde is aardappelen

NPO 2
23:10 uur

Als filmmaakster Aliona van der Horst haar moeders geboortehuis in Rusland opruimt, stuit ze op foto's en brieven waarachter een donkere geschiedenis schuilgaat. Deze boeiende en gruwelijke familiegeschiedenis wordt verteld in de indrukwekkende documentaire Liefde is aardappelen. De boerenfamilie van Aliona blijkt onder het Stalinbewind vele dramatische gebeurtenissen te hebben meegemaakt.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuw seizoen Kees van der Spek: Oplichters aangepakt, Nederland - Duitsland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV