Dinsdag in Jinek: Wouter de Winther over de rol van Hugo de Jonge in mondkapjesdeal

Dinsdag in Jinek: Wouter de Winther over de rol van Hugo de Jonge in mondkapjesdeal
Dit zijn de gasten van dinsdag 29 maart

Kijktip :

Vandaag, dinsdag 29 maart, zit opnieuw Humberto Tan op de stoel van Eva Jinek. Jinek heeft een zware keelontsteking. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van 29 maart.

De gasten bij Jinek op dinsdag 29 maart

  • Kris Kross Amsterdam, rapper Donnie en zanger Tino Martin hebben de handen inéén geslagen en scoren een dikke hit met hun vernieuwde versie van het nummer ’Uit m’n bol’. Zij zongen het nummer eerder in het programma Hazes is de Basis. Vanavond zijn ze te gast in Jinek en zetten ze de studio op z’n kop.

  • Grote woorden en veel bravoure, zo staat CDA-minister Hugo de Jonge bekend in Den Haag. Daardoor speelt hij opnieuw een hoofdrol in de slepende mondkapjesdeal. Zit Hugo de Jonge zichzelf in de weg? We bespreken het met politiek commentator van De Telegraaf Wouter de Winther.

  • Politieke partij Volt bestaat vandaag vijf jaar. Opiniepeiler Gijs Rademaker van EenVandaag onderzocht welke gevolgen het geruzie hebben voor de peilingen.

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Jinek: Wouter de Winther over de rol van Hugo de Jonge in mondkapjesdeal of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV