Recensie: Crush is een erotische thriller met irritatielevel op standje 10

Recensie: Crush is een erotische thriller met irritatielevel op standje 10
Met Cameron Monaghan, Lilly Krug, Frank Grillo en John Malkovich

Film :

Vanaf 29 maart is de film Crush (ook bekend onder de titel Shattered) te zien op Netflix. Het blijft altijd bijzonder als de excentrieke en waanzinnige acteur John Malkovich zijn opwachting maakt in een nieuwe film. Maar deze thriller is een schande, gezien zijn staat van dienst. Lees hier de filmrecensie van Crush.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

She'll love him to death
De gescheiden investeerder Chris woont in een hoogtechnologische woning in het koude Montana, goed afgeschermd van de buitenwereld. Hij wordt tot over zijn oren verliefd wanneer hij de beeldschone Sky ontmoet, die hem beetje bij beetje uit zijn schulp laat kruipen. Wanneer Chris na een overval gewond raakt, trekt Sky bij hem in om voor hem te zorgen. Al snel wordt duidelijk dat ze slechte plannen voor hem heeft.

Actrice Lilly Krug als Sky in de film 'Crush'

Beoordeling van Gids.tv: ★

Entertainment-score: 50% | IMDb ★ 5,1

Van de makers van de film Kidnap en de spannende Netflix-serie White Lines is er nu een licht erotische thriller waarbij je irritatielevel naar een hoogtepunt stijgt. Crush vertelt een zeer matig verhaal over femme fatale Sky (slecht geacteerd door Lilly Krug), die een man financieel en fysiek wil uitkleden. Voorspelbaarheid en slechte dialogen maken van deze productie één grote rotzooi. Het is niet te geloven dat acteurs als John Malkovich en Frank Grillo meewerken aan deze ellende. Domme keuzes regeren in een vreemde film die als guilty pleasure misschien nog wat van zoden aan de dijk zet. Eén ster.

Cast
Naast Cameron Monaghan (Shameless Hall of Shame) en Lilly Krug (Every Breath You Take) zijn ook Frank Grillo (Boss Level), Sasha Luss (Anna) en John Malkovich (Empire of the Sun) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Luis Prieto (Pusher).

Vanaf 29 maart 2022 is de film Crush te zien op Netflix. Genre: thriller. Tijdsduur: 92 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV