Vanavond op tv: special De slechtste chauffeur van Nederland, nieuw seizoen Over Gewicht

Vanavond op tv: special De slechtste chauffeur van Nederland, nieuw seizoen Over Gewicht
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 30 maart

Kijktip :

Vanavond een speciale aflevering van De slechtste chauffeur van Nederland op RTL 5, getiteld 'Het theorie examen'. Verder onder meer de start van een nieuw seizoen van Over Gewicht. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 30 maart.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

De slechtste chauffeur van Nederland: het theorie examen

RTL 5
20:30 uur

Vanavond is een speciale aflevering van De slechtste chauffeur van Nederland te zien op RTL 5. Presentator John Williams ontvangt namelijk acht koppels die al eerder hebben meegedaan aan het programma. In de special De slechtste chauffeur van Nederland: het theorie examen test John de oude bekenden op hun verkeerskennis. De verliezers rijden een jaar in de Shame Wagon en 'winnen' een plekje in het nieuwe seizoen van De slechtste chauffeur van Nederland.

Terug: Over Gewicht

NET 5
20:30 uur

Kees Tol en Edsilia Rombley zijn terug met een nieuw seizoen van hun programma Over Gewicht, waarin ze in de wondere wereld van (gezond) eten duiken. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen gaat over dat heerlijke, zoete goedje: suiker. Edsilia gaat naar het UMC om te onderzoeken waarom we suiker zo lekker vinden en wil weten of het verslavend is. Kees hoort op de Wageningen Universiteit wat suiker precies is en in welke producten het allemaal zit.

Actiefilm: Jack Reacher

Veronica
20:30 uur

Op Veronica is vanavond de spannende actiefilm Jack Reacher te zien. Nadat een sluipschutter op klaarlichte dag vijf mensen doodt, leidt het bewijs al snel naar James Barr. Hij weigert tijdens de verhoren iets los te laten, maar reageert met een handgeschreven briefje met daarop 'zoek Jack Reacher'. Als lid van de militaire politie zat Reacher juist achter Barr aan, maar hij ziet in hem zijn enige redding. Jack Reacher besluit in te gaan op het vreemde verzoek, overtuigd dat Barr opnieuw schuldig is aan moord.

Het verhaal van Nederland: burgeroorlog

NPO 1
20:35 uur

Daan Schuurmans laat de Gouden Eeuw achter zich en trekt in deze aflevering van Het verhaal van Nederland verder door de geschiedenis van ons land. Deze week met als titel "Patriotten en Prinsgezinden". Het is het eind van de achttiende eeuw en Nederland wordt verscheurd door een burgeroorlog, die het brute einde van de Gouden Eeuw betekent. Prins Willem V, de laatste stadhouder, vlucht het land uit en burgers grijpen hun kans om de democratie in te voeren.

Nieuw: The Greatest Hits - met stip op 1

NET 5
21:30 uur

Net5 staat de hele maand april in het teken van The Greatest Hits. Naast muzikale films en muziekdocumentaires is ook het programma The Greatest Hits: met stip op 1 te zien. Hierin kijken bekende Nederlanders naar de leukste, meest spraakmakende en verrassende nummer 1-hits uit de jaren tachtig, negentig en de zeroes. De BN'ers bekijken de videoclips en reageren met een persoonlijk verhaal of hilarische anekdote.

Docu: Adele - A New Chapter

NET 5
22:30 uur

Sinds oktober 2021 is Adele, na een afwezigheid van zo'n zes jaar, weer helemaal terug dankzij haar nieuwe album 30 en de hits 'Easy on Me' en 'Oh My God'. De documentaire Adele: A New Chapter schetst een beeld van haar leven. Met haar eigen woorden, beelden en live-optredens werpt deze docu een kijk op het leven van de grote artiest, die de wereld veroverde met een krachtig geluid, een stem vol soul en een openhartige persoonlijkheid.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV