Donderdag in Mr. Frank Visser doet uitspraak: extreme feestjes maken buurvrouw gek

Donderdag in Mr. Frank Visser doet uitspraak: extreme feestjes maken buurvrouw gek
Kan mr. Visser de rust herstellen?

Kijktip :

Donderdag (31 maart) reist mr. Frank Visser voor Mr. Frank Visser doet uitspraak af naar Hilversum. Daar doet de 79-jarige Ria sinds een aantal jaar geen oog meer dicht door de extreme feestjes van haar buurjongen.

Mr. Frank Visser doet uitspraak gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Late uurtjes
Elk weekend gaat het feest volgens Ria door tot in de late uurtjes - en dat allemaal in de achtertuin van een rijtjeshuis. De buurjongen in kwestie, Robbie, geeft toe dat hij in het verleden feestjes heeft gegeven. Hij beweert echter dat die wilde feestjes inmiddels al lang verleden tijd zijn.

Schreeuwend
Sterker nog, volgens Robbie is zelfs een lekker biertje in de achtertuin drinken tegenwoordig onmogelijk, want dan hangt de buurvrouw meteen schreeuwend uit het slaapkamerraam. En dat drukt behoorlijk de sfeer tijdens een avondje gezelligheid. Hoogste tijd dat mr. Visser rust in de tent gaat brengen.

Mr. Frank Visser doet uitspraak is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Mr. Frank Visser doet uitspraak: extreme feestjes maken buurvrouw gek of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV