Serierecensie: Moon Knight heeft spannende start en geweldige interne strijd

Serierecensie: Moon Knight heeft spannende start en geweldige interne strijd
Oscar Isaac speelt gebroken en gespleten superpersoon

Film :

Vanaf 30 maart staat het eerste seizoen van Moon Knight op Disney+. De nieuwe serie is bloederiger en spannender dan welke Marvel Disney+-serie dan ook. Doet deze nieuwe richting de serie goed? Lees hier de recensie van Moon Knight.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Identiteitsstoornis
Het verhaal gaat over de zachtaardige Steven Grant. Hij is een man met hevige slaapproblemen die een eenvoudige baan in een cadeauwinkel heeft. Hij wordt geplaagd door black-outs en vreemde herinneringen aan een ander leven. Steven komt er langzaam achter dat hij een dissociatieve identiteitsstoornis heeft en een lichaam deelt met de mysterieuze Marc Spector.

Bron: Disney

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 84% | IMDb ★ 7,6

Moon Knight is een serie die kiest voor een wat donkerdere kant, iets dat Marvel tv al deed met series als Daredevil. De interne strijd van Steven Grant en Marc Spector wordt op een goede manier vertaalt in zowel het acteerwerk van de fantastische Oscar Isaac als in het script, die op een goede manier in elkaar zit. De rol van Ethan Hawke spreekt ook aan en bleek. In de derde en vierde aflevering raakt de serie het spoor een beetje bijster, maar in de vijfde aflevering pakt de serie de kijker weer terug. De finale is spektakel in hoofdletters. 4 sterren.

Cast
Oscar Isaac (Dune) en Ethan Hawke (The Northman) spelen de hoofdrollen deze serie. Deze productie wordt geleid door Mohamed Diab (Amira).

Vanaf 30 maart 2022 is Moon Knight seizoen 1 te streamen op Disney+. Genre: Actie, Superhelden. Aantal afleveringen: 8.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: Moon Knight heeft spannende start en geweldige interne strijd of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV