Vanaf deze datum is Game of Thrones spin-off House of the Dragon te zien op HBO Max!

Vanaf deze datum is Game of Thrones spin-off House of the Dragon te zien op HBO Max!
Paradepaardje vanaf augustus te streamen

Kijktip :

Voor de grote twijfelaars onder ons, die nog geen abonnement hebben afgesloten voor streamingdienst HBO Max, is dit wellicht dé reden om het toch te doen. De fantastische streamingdienst biedt al dikke kwaliteit en bovendien is vanaf 22 augustus 2022 de langverwachte topserie House of the Dragon te zien op HBO Max.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

200 jaar terug in de tijd
De splinternieuwe serie ademt Game of Thrones in art direction en stijl, maar bevat geen acteurs uit de originele serie omdat het verhaal zich 200 jaar eerder afspeelt. Wel heeft het net als de originele show een boekenreeks als bronmateriaal. Wederom gaat het om het werk van schrijver George R.R. Martin, te weten Fire & Blood. Het draait dan om de familie Targaryen, wat betekent dat we er veel draken voorbijkomen.

Nog geen HBO Max abonnement? Deze uitstekende actie is alleen vandaag geldig. Met de kortingsactie van 50% voor altijd betalen klanten de aanbiedingsprijs van slechts €3,99 per maand voor het Standaard- en €2,99 voor het Basic-abonnement. Deze aanbieding loopt t/m 31 maart a.s. waarna de prijzen van respectievelijk €7,99 en €5,99 zullen gelden.

Cast
Naast Paddy Considine (Peaky Blinders) en Olivia Cooke (Sound of Metal) zijn onder anderen Matt Smith (Morbius) en Rhys Ifans (The King's Man) in deze serie te zien.

Vanaf 22 augustus 2022 is de serie House of the Dragon te zien op HBO Max. Genre: avontuur, drama, fantasy. De serie bevat 10 afleveringen. HBO Max biedt verder series en films van Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network en Max Originals.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV