Vanavond op tv: nieuw seizoen Bij ons op het kamp, mr. Frank Visser in Hilversum

Vanavond op tv: nieuw seizoen Bij ons op het kamp, mr. Frank Visser in Hilversum
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 31 maart

Kijktip :

Vanavond begint op RTL 5 een nieuw seizoen van Bij ons op het kamp. Verder onder meer een nieuwe aflevering van Mr. Frank Visser doet uitspraak vanuit Hilversum. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 31 maart.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Zembla: Missie Afghanistan

NPO 2
20:25 uur

Het onderzoeksjournalistieke programma Zembla is de komende twee donderdagen op NPO 2 te zien met een tweeluik over de oorlog in Afghanistan. Het eerste deel behandelt de oorlog in Uruzgan, deel twee gaat over de val van Kabul. Na de aanslagen van 9/11 valt een coalitie onder leiding van de Verenigde Staten Afghanistan binnen en verjaagt terreurbeweging Al Qaeda en hun gastheren, de Taliban. Bondgenoot Nederland stuurt troepen en ontwikkelingshulp naar de provincie Uruzgan.

Terug: Bij ons op het kamp

RTL 5
20:30 uur

Vanavond start het nieuwe seizoen van de realityserie Bij ons op het kamp op RTL 5. Hierin kijken we mee in het leven van een aantal bewoners van een woonwagenkamp. Hoe ziet hun dagelijkse bestaan eruit? Lizette, de jurkenmaakster van het zuiden, is op de markt op zoek naar de perfecte stof. Ze maakt de meest uitbundige creaties voor doopfeesten, communies en trouwerijen. Maar te veel betalen wil ze niet. Verder leren we de familie Moonen kennen.

Mr. Frank Visser doet uitspraak: extreme feestjes

SBS 6
20:30 uur

Vanavond reist mr. Frank Visser voor Mr. Frank Visser doet uitspraak af naar Hilversum. Daar doet de 79-jarige Ria sinds een aantal jaar geen oog meer dicht door de extreme feestjes van haar buurjongen. Elk weekend gaat het feest volgens Ria door tot in de late uurtjes - en dat allemaal in de achtertuin van een rijtjeshuis. De buurjongen in kwestie, Robbie, geeft toe dat hij in het verleden feestjes heeft gegeven.

Actiecomedy: Shazam!

Veronica
20:30 uur

Op Veronica is vanavond de actiecomedy Shazam! te zien. De veertienjarige Billy Batson kan veranderen in de volwassen superheld Shazam, een gave die hem is verleend door een oude tovenaar. Shazam heeft het hart van een kind in een gespierd, goddelijk lichaam en geniet van zijn superkrachten als volwassene zoals elke tiener zou doen. Maar hij moet zijn krachten snel leren beheersen om het op te nemen tegen het kwaad onder leiding van dr. Thaddeus Sivana.

Docu: Van de andere kant

NPO 3
21:00 uur

Presentator Tim den Besten onderzoekt in de documentaire Van de andere kant of je iemands seksuele voorkeur kan beïnvloeden en scherpt zijn visie op zijn eigen seksualiteit aan. Daarbij gaat hij geen enkele ontmoeting uit de weg. Steeds meer mensen op het Europese continent beschouwen LHBTQIA+ niet als een verzamelnaam voor seksuele voorkeuren, maar als een ideologie die gepropageerd wordt.

Docu: President

NPO 2
23:15 uur

Vanavond zendt NPO 2 de fascinerende documentaire President uit, waarin we een kijkje nemen in de politieke cultuur van Zimbabwe en de moeilijkheden die de politiek hier heeft veroorzaakt. In 2018 vinden er in Zimbabwe weer presidentsverkiezingen plaats. Ze markeerden het einde van het tijdperk van Robert Mugabe, die tot november 2017 de scepter zwaaide over het Afrikaanse land.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV