Spelshow De enige echte zaterdag 2 april te zien op RTL 4

Spelshow De enige echte zaterdag 2 april te zien op RTL 4
Eenmalige show gepresenteerd door Nikkie de Jager

Kijktip :

Zaterdag 2 april is op RTL 4 de eenmalige spelshow De enige echte te zien. In deze kloon van The Masked Singer geven vier BN'ers in vermomming een spetterend optreden weg. Aan het panel de taak om te raden achter welk masker de échte BN'er schuilgaat.

De enige echte gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Acts
Jandino Asporaat, Maik de Boer, Kim Feenstra en Romy Monteiro durven het aan een spectaculair optreden weg te geven. Er staan echter ook vier klonen op het podium, met een masker van de BN'er in kwestie op. Wie van de klonen in het professionele ensemble is de echte BN'er?

Panel
Tijdens de show genieten we van bijvoorbeeld een meerkoppige drum-, mime-, buikdans-, vuurspuw- of Bollywood-routine, waar de deelnemers hard op hebben geoefend. Het panel, dat bestaat uit Edson da Graça, Jamai Loman en Caroline Tensen, moet raden. De presentatie is in handen van Nikkie de Jager.

De spelshow De enige echte is zaterdag 2 april om 20.00 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je De enige echte terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Spelshow De enige echte zaterdag 2 april te zien op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV