Nieuw seizoen Code van Coppens: de wraak van de Belgen start zaterdag op SBS6

Nieuw seizoen Code van Coppens: de wraak van de Belgen start zaterdag op SBS6
BN'ers proberen uit escape room te ontsnappen

Kijktip :

Vanavond gaat het nieuwe seizoen van Code van Coppens: de wraak van de Belgen van start op SBS6. In dit programma sturen de Vlaamse broers Staf en Mathias Coppens bekende Nederlandse duo's de escape room in.

Code van Coppens gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Hulp
In elke aflevering van Code van Coppens strijden twee bekende duo's tegen elkaar, ieder in een eigen escape room. Het leidt tot zowel spannende als hilarische situaties, want er kan van alles gebeuren! Gelukkig krijgen de BN'ers hulp van Staf en Mathias. Alhoewel, hulp?

Eerste aflevering
Het nieuwe seizoen start met een strijd tussen SBS-sterren Britt Dekker en Martien Meiland en Ik geloof in mij-zangers Rutger van Barneveld en René le Blanc. Beide teams worden naar het hiernamaals gestuurd en belanden tussen hemel en hel. Wacht hen het vagevuur, of grijpen ze hun tweede kans?

Het nieuwe seizoen van Code van Coppens is vanaf zaterdag 2 april wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Code van Coppens terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Code van Coppens: de wraak van de Belgen start zaterdag op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV