Donderdag in Op1: Helga van Leur over het winterse weer met sneeuwbuien

Donderdag in Op1: Helga van Leur over het winterse weer met sneeuwbuien
Dit zijn de gasten van donderdag 31 maart

Kijktip :

Donderdag is het de beurt aan *Sven Kockelmann en Fidan Ekiz *. Dit duo presenteert elke donderdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van donderdag 31 maart

  • Maart roert zijn staart en april doet wat hij wil. Na het zonnige lenteweer van afgelopen weekend blijken beide tegeltjeswijsheden waar: Nederland sneeuwt onder. Morgenvroeg zal er op veel plekken een sneeuwdek liggen van soms meer dan 5 centimeter. Kan de slee uit de kast gehaald worden? We bespreken het vanavond bij Op1 met weervrouw Helga van Leur.

  • Nederland moet de huidige handelsrelaties met Rusland doorsnijden en meer wapens leveren aan Oekraïne. Dat heeft Oekraïense president Zelensky vanmorgen gevraagd aan de Tweede Kamer. ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers, Oekraïense ambassadeur Maksym Kononenko en Vita de Geus-Kovalenko waren bij deze historische speech aanwezig. Ze schuiven vanavond bij Op1 aan samen met defensiespecialist Rob de Wijk die vertelt wat de toespraak betekent nu Rusland zijn troepen aan het herpositioneren is.

  • Minstens 1115 kinderen van slachtoffers van de toeslagenaffaire zijn de afgelopen jaren uit huis geplaatst. Dat werd ruim een half jaar geleden duidelijk, maar nog altijd is geen van die kinderen weer met zijn ouders herenigd. Wat gaat er mis? Vanavond bij Op1 presenteert Minister voor Rechtsbescherming Franc Weerwind zijn plan om zo veel mogelijk kinderen weer thuis te krijgen.

  • Met hun vernietigende analyses en scherpe blik zijn ze de schrik van Hilversum: Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen. Vanaf zondag zijn ze weer terug met hun programma Media Inside waarin met wisselende gasten de hoogte- en dieptepunten van de mediaweek worden doorgenomen. Wat kunnen we van dit seizoen verwachten? Ze vertellen het vanavond bij Op1.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Op1: Helga van Leur over het winterse weer met sneeuwbuien of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV