Recensie: Moonshot is matige romantiek in lowbudget ruimteschip

Recensie: Moonshot is matige romantiek in lowbudget ruimteschip
Met Cole Sprouse en Lana Condor

Film :

Vanaf 31 maart is de film Moonshot te zien op HBO Max. Gaat To All the Boys-actrice Lana Condor ook HBO Max een groot succes bezorgen, na de heerlijke romantische trilogie op Netflix? Lees hier de filmrecensie van Moonshot.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Find the space to connect
In een toekomst waarin Mars wordt gevormd en gekoloniseerd door het beste dat de mensheid te bieden heeft, bundelen twee zeer verschillende studenten hun krachten. Ze sluipen aan boord van een spaceshuttle naar de Rode Planeet om daar herenigd te worden met hun belangrijke 'soortgenoten'.

Acteur Cole Sprouse (Walt) en Lana Condor (Sophie) in de film 'Moonshot'

Beoordeling van Gids.tv: ★★

Entertainment-score: 53% | IMDb ★ 5,1

De sympathieke actrice Lana Condor wist met haar To All the Boys I've Loved Before-trilogie heel wat kijkers naar Netflix te trekken. Romantiek en feelgood staan de actrice zeker goed, maar helaas weet Moonshot zich niet te onderscheiden van andere romcom-achtige films en blijft er een dertien-in-een-dozijn-drama over. Het is bovendien pijnlijk duidelijk dat er bezuinigingen zijn doorgevoerd op decors en sets. Pluspuntje: Moonshot laat wel een paar zoete levenslessen zien. De Rode Planeet blijkt - ook voor de gemiddelde medemens - bij nader inzien helemaal niet zo'n prettige reisbesteming te zijn, maar dat laat zich makkelijk raden. Moeder Aarde is waar we het liefst vertoeven, is uiteindelijk de rustgevende boodschap. Twee sterren.

Cast
Naast Cole Sprouse (Riverdale) en Lana Condor (To All the Boys: P.S. I Still Love You) zijn ook Mason Gooding (Scream) en Zach Braff (Cheaper by the Dozen) te zien in Moonshot. Deze productie is geregisseerd door Christopher Winterbauer (Wyrm).

Vanaf 31 maart is de film Moonshot te zien op HBO Max. Genre: comedy, romantiek, sciencefiction. Tijdsduur: 104 minuten.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Moonshot is matige romantiek in lowbudget ruimteschip of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV