Vanavond op tv: nieuw seizoen De Verraders, slotaflevering Flikken Maastricht seizoen 16

Vanavond op tv: nieuw seizoen De Verraders, slotaflevering Flikken Maastricht seizoen 16
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 1 april

Kijktip :

Vanavond gaat op RTL 4 een gloednieuw seizoen van De Verraders van start. Verder onder meer de climax van het zestiende seizoen van Flikken Maastricht. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 1 april.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: De Verraders

RTL 4
20:00 uur

Na het succes van het eerste seizoen en een speciale Videoland-editie kon het tweede seizoen van De Verraders natuurlijk niet uitblijven. Vanaf vrijdag is weer te zien hoe een groep van achttien bekende Nederlanders zich stort op een spel vol list en bedrog. De achttien bekende Nederlanders rijden in een stoomtrein naar het zuiden en spelen aan boord al hun eerste spel. Daarbij komen ze erachter wie er allemaal meedoen aan dit avontuur.

Slot: Flikken Maastricht seizoen 16

NPO 1
20:35 uur

Vanavond sluit het zestiende seizoen van Flikken Maastricht af met een bloedstollende finale. Met welke cliffhanger laten de makers van de succesvolle dramaserie ons dit keer achter? Wolfs is aangehouden en zit in het huis van bewaring tussen vijandige medegevangenen. Eva ontdekt de schuilplaats van Eddie, en dat Eddie een moordopdracht op Wolfs heeft uitgezet. Maar Wolfs zit in beperking en is voor haar niet te bereiken.

Crimedocs: Rose West, Born Evil?

NPO 3
21:05 uur

Vanavond is op NPO 3 een nieuwe aflevering in de reeks Crimedocs te zien. Dit keer het verhaal van Rose West, die op zeventienjarige leeftijd veranderde in de meest sadistische, seksueel gemotiveerde seriemoordenaar die Groot-Brittannië ooit zag. Er zijn steeds meer aanwijzingen dat Rose, en niet haar man Fred, de dominante rol speelde bij het doden van weerloze vrouwen.

Het jaar van Fortuyn: storm van protest

NPO 1
21:30 uur

Vanavond het tweede deel van Het jaar van Fortuyn, waarin de zaken al snel een kookpunt bereiken. De aanslagen van 11 september 2001 lijken de wereld ingrijpend te veranderen en het anti-islamsentiment neemt in rap tempo toe. Ad Melkert wil stelling nemen over de groeiende migratieproblemen, maar Wim Kok - op dat moment nog premier namens de PvdA - houdt dit tegen: het onderwerp ligt te gevoelig. Als Pim Fortuyn in een interview de islam een achterlijke cultuur noemt, steekt er een storm van protest op.

Thriller: Dolores Claiborne

Eén
22:50 uur

Op België Eén is vanavond de sfeervolle thriller Dolores Claiborne te zien, naar een roman van Stephen King. Huishoudster Dolores wordt beschuldigd van de moord op haar veeleisende werkgeefster, bij wie ze jarenlang in dienst was. Door deze gebeurtenis wordt ook de dood van haar man, twintig jaar geleden, weer opgerakeld en rechercheur John Macky is vastbesloten Dolores dit keer wél voor moord achter slot en grendel te krijgen.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV