Recensie: The Bubble is rampzalige pandemie-komedie met enorme sterrencast

Recensie: The Bubble is rampzalige pandemie-komedie met enorme sterrencast
Met onder anderen Karen Gillan en Pedro Pascal

Film :

Vanaf 1 april is de film The Bubble te zien op Netflix. Een bizarre komedie over de filmwereld, waar groene schermen, dikke vliegende dino's, rare regisseurs, cynische actrices en zweverige acteurs de dienst uitmaken. Lees hier de filmrecensie van The Bubble.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Where will you be when disaster strikes?
Het verhaal gaat over een groep acteurs en actrices die vastzit in een pandemische bubbel in een hotel. Daar proberen ze een vervolg te maken op een actiefilm over vliegende dinosaurussen. Wat ze echter niet lijken te weten is dat zelfs in de slechtste tijden de natuur een manier vindt, en dat zorgt voor grote problemen.

Actrice Karen Gillan in de komedie 'The Bubble'

Beoordeling van Gids.tv: ★★

Entertainment-score: 60% | IMDb ★ 6,4

Regisseur Judd Apatow liet zich inspireren door de gebeurtenissen bij de opnamen van de film Jurassic World: Dominion, waarbij de hele cast maanden vast kwam te zitten in de zware lockdown in Groot-Brittannië, het filmen telkens gestopt moest worden wegens positieve tests en de acteurs dagelijks een stokje in hun neus kregen. Zo ook in deze komedie, met de leuke actrice Karen Gillan en de hilarische Kate McKinnon. Bij vlagen is deze productie - met cameo's van topacteurs Benedict Cumberbatch en James McAvoy - over de filmbusiness best grappig, maar zeker niet alles is raak. Bovendien duurt de film een half uur te lang, en wordt er steeds minder gelachen richting de zeer matige finale. Twee sterren.

Cast
Naast Pedro Pascal (Game of Thrones) en Karen Gillan (Jumanji: The Next Level) zijn ook David Duchovny (The X Files), Leslie Mann (Blockers), Iris Apatow (This Is 40), Keegan-Michael Key (The Prom), Kate McKinnon (The Spy Who Dumped Me) en Harry Trevaldwyn (The King) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Judd Apatow (The King of Staten Island).

Vanaf 1 april 2022 is de film The Bubble te zien op Netfix. Genre: comedy. Tijdsduur: 126 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV