Cinekid-winnaar Captain Nova staat nu op streamingdienst Netflix

Cinekid-winnaar Captain Nova staat nu op streamingdienst Netflix
Met actrice Anniek Pheifer, Kika van de Vijver en Marouane Meftah

Kijktip :

Vanaf 1 april staat de film Captain Nova op Netflix. ‘s Werelds grootste kinderfilmplatform Cinekid heeft vorig jaar deze eigentijdse en spannende sci-fi film uitgeroepen als grote winnaar en staat vanaf 2 april op streamingdienst met de vuurrode N.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Nova en Nas
Het verhaal gaat over de gevechtspiloot Nova. Zij reist terug in de tijd om een desastreuze milieuramp te voorkomen. Er is alleen een klein probleempje: de tijdreis verjongt haar. En wie luistert er nu naar een meisje van twaalf?!

Actrice Anniek Pheifer (Nova) in de film 'Captain Nova'

Lees hier onze filmrecensie van Captain Nova.

Cast
Naast Anniek Pheifer (Bumperkleef) en Kika van de Vijver zijn ook Marouane Meftah (Mocro Maffia: Komtgoed) en Joep Vermolen (Toon) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Maurice Trouwborst (Zenith).

Vanaf 1 april 2022 is de film Captain Nova te zien op Netflix. Genre: Sciencefiction, Familie, Avontuur. Tijdsduur: 86 minuten. IMDb-score: 6,4.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Cinekid-winnaar Captain Nova staat nu op streamingdienst Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV