Vanavond op tv: Nieuw seizoen Ik vertrek en eenmalige spelshow De enige echte

Vanavond op tv: Nieuw seizoen Ik vertrek en eenmalige spelshow De enige echte
De tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 2 april

Kijktip :

Vanavond is op RTL 4 de eenmalige spelshow De enige echte te zien. Verder onder meer de terugkeer van Ik vertrek, Code van Coppens en Onmogelijke duetten. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 2 april.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Vroege vogels

NPO 2
19:48 uur

Het nieuwe seizoen van Vroege vogels begint met een jubileumuitzending, want vanavond is de honderdste aflevering van het natuurprogramma te zien op televisie. In deze aflevering wordt de basis van het leven in kaart gebracht: plankton.


Western: Django Unchained

Veronica
20:00 uur

Het is 1858 en in het zuiden van de Verenigde Staten viert de slavernij hoogtij. Django en zijn vrouw Broomhilda worden van elkaar gescheiden en verkocht aan verschillende eigenaren. Tijdens een slaventransport ontmoet Django dr. King Schultz die op zoek is naar de gebroeders Brittle. Als Schultz hoort dat Django de mannen kent, bevrijdt hij hem. Samen schakelen ze de gebroeders Brittle uit om vervolgens op zoek te gaan naar Broomhilda.


Spelshow: De enige echte

RTL 4
20:01 uur

Vanavond is op RTL 4 de eenmalige spelshow De enige echte te zien. In deze kloon van The Masked Singer geven vier BN'ers in vermomming een spetterend optreden weg. Aan het panel de taak om te raden achter welk masker de échte BN'er schuilgaat.


Terug: Code van Coppens

SBS 6
20:30 uur

Vanavond gaat het nieuwe seizoen van Code van Coppens: de wraak van de Belgen van start op SBS6. In dit programma sturen de Vlaamse broers Staf en Mathias Coppens bekende Nederlandse duo's de escape room in.

Eerste aflevering
Het nieuwe seizoen start met een strijd tussen SBS-sterren Britt Dekker en Martien Meiland en Ik geloof in mij-zangers Rutger van Barneveld en René le Blanc. Beide teams worden naar het hiernamaals gestuurd en belanden tussen hemel en hel. Wacht hen het vagevuur, of grijpen ze hun tweede kans?


Terug: Onmogelijke duetten

SBS 6
21:30 uur

Het prachtige muziekprogramma Onmogelijke duetten is vanaf vanavond terug met een nieuw seizoen op SBS6. Bekende Nederlandse artiesten zingen hierin een duet dat normaal gesproken onmogelijk zou zijn, omdat hun idool al overleden is of zo'n grote wereldster is dat een samenwerking een illusie lijkt.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen ontvangen presentatoren Nick & Simon vijf artiesten in hun gezellige studio. Gerard Cox, Do, Gordon, Silver Metz en Edsilia Rombley vertellen over hun idool, wat die muziek voor hen betekent en waarom ze hebben gekozen voor een bepaald liedje. Daarna is het tijd voor de grote onthulling van de videoclip.


Terug: Ik vertrek

NPO 1
21:32 uur

Het nog altijd immens populaire programma Ik vertrek is vanaf vanavond terug met een reeks nieuwe afleveringen op NPO 1. In elke aflevering volgen we een Nederlands gezin dat het over een hele andere boeg gooit en in het buitenland een nieuw leven wil opbouwen.

Gezondheidsproblemen
Brandweerman Gerard (38) en horecamanager Denise (35) wonen in een prachtige jaren dertig-woning in het Gooise Bussum. Na de geboorte van hun zoon Stein (5) blijkt Denise gezondheidsproblemen te hebben. Alleen tijdens hun vakanties in Portugal voelt zij zich goed.


Misdaadfilm: BlacKkKlansman

Veronica
23:30 uur

:[clips](title:"Alle fragmenten uit deze uitzending")

In de jaren zeventig infiltreert Ron Stallworth, een Afro-Amerikaanse politieagent uit Colorado Springs, de Ku Klux Klan met de hulp van zijn Joodse partner, Flip Zimmerman. Ze klimmen hogerop en proberen te voorkomen dat de KKK de controle over de stad krijgt. Gebaseerd op een waar gebeurd verhaal.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Nieuw seizoen Ik vertrek en eenmalige spelshow De enige echte of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV