Nieuw op Netflix: Deze films en series zijn nieuw in week 13

Nieuw op Netflix: Deze films en series zijn nieuw in week 13
Kijktips voor 2 t/m 8 april

Kijktip :

<Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De tv-kijker besteedt steeds meer tijd aan het kijken van films en series via streamingdiensten. Ben jij er ook zo één? Dan ben je bij Gids.tv aan het goede adres! Wij zetten de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Lees hier alle nieuwe films en series in april 2022.

Apollo 10½: A Space Age Childhood (nu te zien)

Netflix

Bron: Netflix
In aanloop naar de eerste maanlanding in de zomer van 1969 is een kind gefascineerd door het ruimteleven. Deze woont nabij de NASA-uitvalsbasis, maar verneemt alle nieuws en ontwikkelingen zoals miljoenen anderen via de televisie. Zijn grote droom is zijn gewone leven achter zich te laten en zich voor te bereiden op een ruimtereis naar de maan. Lees hier waar je vanaf 1 april Apollo 10 1/2: A Space Age Childhood kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Apollo 10½: A Space Age Childhood.

The Bubble (nu te zien)

Netflix

Bron: Netflix
Het verhaal van deze komediefilm draait om een groep acteurs en actrices die vastzitten in een pandemische bubbel in een hotel. Ze proberen een film af te maken, en dat levert gevaarlijke maar hilarische taferelen op. Lees hier waar je vanaf 1 april The Bubble kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van The Bubble.

Sempre più bello [Forever Out Of My League] (nu te zien)

Netflix

Bron: Netflix
Na een riskante longtransplantatie keert Marta eindelijk terug naar haar leven. Ze gaat samen met Gabriele wonen, waardoor Jacopo en Federica op zoek moeten gaan naar nieuwe huisgenoten. Alles lijkt goed te gaan, maar dan wordt Marta plotseling weer ziek. Met spoed wordt ze naar het ziekenhuis gebracht. Lees hier waar je vanaf 1 april Forever Out Of My League kunt kijken.

Beau Séjour, S1-2 (vanaf dinsdag)

Netflix

Kato Hoeven wordt op een dag wakker in een kamer in Hotel Séjour. Ze zit helemaal onder het bloed en komt al snel tot de onthutsende en vervreemdende ontdekking dat ze dood is. Met behulp van vijf anderen begint ze de moord op haarzelf te onderzoeken. Bekijk hier waar je vanaf 5 april Beau Séjour kunt streamen

Return to Space (vanaf donderdag)

Netflix

Bron: Netflix
Voor het eerst richten de regisseurs Elizabeth Chai Vasarhelyi en Jimmy Chin hun lenzen op de hemel. Ze brengen een verslag van de inspirerende opkomst van de twee decennia durende poging van SpaceX en Elon Musk om Amerika's ambities op het gebied van ruimtevaart nieuw leven in te blazen. Lees hier waar je vanaf 7 april Return to Space kunt kijken.

The In Between (vanaf vrijdag)

Netflix

Bron: Netflix
De tiener Tessa is gepassioneerd door fotografie. In de liefde is ze op haar hoede tot ze de romantische Skylar ontmoet. Ze beginnen een relatie, maar die is van korte duur. De twee geraken betrokken bij een verkeersongeluk waarbij Skylar komt te overlijden. Tessa moet verder met haar leven, maar vermoedt dat hij contact poogt te maken vanuit het hiernamaals. Lees hier waar je vanaf 8 april The In Between kunt kijken.

Dirty Lines, S1 (vanaf vrijdag)

Netflix

Bron: Netflix
Met hulp van zijn broer en zus en enkele dubieuze investeerders begint Frank Stigter het eerste telecom-seks bedrijf van Europa. Wat begint als een knullig geïmproviseerd experiment in de garage van hun ouders, ontwikkelt zich in razend tempo tot een miljoenenindustrie. Bekijk hier waar je vanaf 8 april Dirty Lines kunt streamen.

Elite, S5 (vanaf vrijdag)

Netflix

Bron: Netflix
Élite gaat over drie tieners die naar Las Encinas gestuurd worden. Deze school staat in Spanje bekend als de beste en meest exclusieve van het land. In het zesde seizoen duiken we opnieuw in een moord, misschien wel die van Armando? Bekijk hier waar je Elité kunt streamen.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix: Deze films en series zijn nieuw in week 13 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV