Vanavond op tv: Een zware storm treft Million Dollar Island, start Reizen Waes

Vanavond op tv: Een zware storm treft Million Dollar Island, start Reizen Waes
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 3 april

Kijktip :

Elke zondag zien we een nieuwe aflevering van het programma Million Dollar Island. Hierin proberen de deelnemers twee maanden te overleven op een tropisch, onbewoond eiland - waar ze kans maken op de hoofdprijs van één miljoen euro. Vanavond zien we een gevaarlijke storm voorbijkomen in het SBS6-programma. Bekijk alle tv-tips voor zondag 3 april hieronder.

Egypte
Naast Milion Dollar Island zien we ook de tv-première van de film Avengers: Endgame en een nieuwe alfevering van Boer zoekt Vrouw. Het reisprogramma Reizen Waes is terug van weggeweest. Tom begint zijn reis in de Egyptische hoofdstad Caïro. Bekijk alle tv-tips hieronder.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Tv-première: Avengers: Endgame

Veronica
20:00 uur

De superhelden hebben in Avengers: Endgame een enorme tik gekregen. Hun gezamenlijke vijand Thanos is erin geslaagd om alle Infinity Stones te bemachtigen en heeft daarbij de helft van al het leven uitgewist. Ze slaan de handen ineen om Thanos alsnog te verslaan.

Start: Reizen Waes - wereldsteden

Eén
20:02 uur

Ook Tom Waes kon de afgelopen twee jaar nauwelijks reizen vanwege de coronapandemie, maar vanaf vanavond is hij terug met een gloednieuwe reeks van Reizen Waes. Dit keer bezoekt hij diverse wereldsteden en Tom begint zijn reis in de Egyptische hoofdstad Caïro.

Boer zoekt vrouw: keuzemoment Janine, Jouke en Rob

NPO 1
20:24 uur

Vanavond is in Boer zoekt vrouw te zien hoe de logeerweek verdergaat. Iedereen lijkt het gezellig te vinden, maar Yvon Jaspers maakt aan die gezelligheid een einde voor boerin Janine en de boeren Jouke en Rob.

Docu: Louis Theroux - Mothers on the Edge

NPO 3
21:07 uur

NPO 3 zendt vanavond de indrukwekkende documentaire Mothers on the Edge van Louis Theroux uit. Hierin bezoekt de Engelse filmmaker twee gespecialiseerde psychiatrische afdelingen, waar jonge moeders worden behandeld.

Million Dollar Island: zware storm

SBS 6
21:30 uur

De deelnemers op Million Dollar Island krijgen het deze week flink voor de kiezen, want een zware storm gooit het hele eiland overhoop. Zullen kandidaten opgeven of houden ze in deze heftige omstandigheden toch vol?

Terug: Media Inside

NPO 3
22:15 uur

Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen zijn vanaf vanavond terug met een nieuw seizoen van hun praatprogramma Media Inside. Hierin bespreken ze elke week het wel en wee in Hilversum, samen met twee bekende gasten. In de eerste aflevering van deze nieuwe reeks zijn presentatrices Nadia Moussaid en Anita Witzier te gast bij de mannen.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV