Zondag bij Humberto: Louis van Gaal over documentaire LOUIS, Hardwell en meer

Zondag bij Humberto: Louis van Gaal over documentaire LOUIS, Hardwell en meer
Dit zijn de gasten van 3 april

Kijktip :

Humberto is na een weekje invallen voor Eva Jinek ook gewoon weer op zondag aan zijn eigen tafel. Deze zondag zijn onder meer bondscoach Louis van Gaal en DJ Hardwell te gast. Dit zijn de onderwerpen van zondag 2 april.

De tekst gaat verder onder deze video's

Gasten in Humberto - zondag 3 april

  • In de film LOUIS schetst filmmaker Geertjan Lassche een uniek portret van Louis van Gaal: één van de beste voetbaltrainers die ons land ooit gekend heeft én de man over wie iedereen een mening heeft. Beiden zitten vanavond aan tafel
  • DJ Hardwell is terug van weggeweest. Robbert van de Corput, zoals de dj heet, kondigt een tour én een nieuw album aan. Afgelopen zondag maakte hij zijn comeback op het Ultra Music festival in Miami en vanavond is hij te gast
  • Grote verontwaardiging vandaag na het zien van gruwelijke beelden uit de heroverde Oekraïense stad Bucha, Noordwesten van Kiev. Daar zouden tijdens de Russische bezetting de afgelopen maand ruim 300 burgers zijn omgekomen. Correspondent Jeroen Akkermans reageert.

Humberto is elke zondag rond 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de interessantste fragmenten van Humberto terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV