Manchester City - Atlético Madrid live op tv (kwartfinale Champions League)

Manchester City - Atlético Madrid live op tv (kwartfinale Champions League)
Engels-Spaanse kraker

Sport :

De Champions League gaat deze week verder met de kwartfinales. Dinsdagavond (5 april) ontvangt Manchester City Atlético Madrid in het eigen Etihad Stadium. De wedstrijd is om 21.00 uur live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal.

Lees hier op welk kanaal Ziggo Sport Voetbal te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Overtuigend
Manchester City heeft op overtuigende wijze de kwartfinales van het miljoenenbal bereikt. In de groepsfase werden ze eerste, nog vóór het sterrenensemble van Paris Saint-Germain. Vervolgens was Sporting Portugal de tegenstander in de achtste finales, maar deze tweestrijd was al na het eerste duel beslist: City won in Lissabon met maar liefst 0-5. De return eindigde in 0-0.

Samenvatting en hoogtepunten Manchester City - Atlético Madrid

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Moeizaam
Bij Atlético Madrid ging het allemaal een stuk moeizamer. De Spanjaarden overleefden de groepsfase ternauwernood, met slechts zeven punten uit zes wedstrijden, en moesten in de achtste finales alle zeilen bijzetten tegen Manchester United. Na een 1-1 gelijkspel in de heenwedstrijd won Atlético de return met 1-0, dankzij een treffer van Renan Lodi.

De wedstrijd Manchester City - Atlético Madrid is dinsdag 5 april om 21.00 uur live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal. De voorbeschouwing op RTL 7 begint om 19.55 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV