Vanavond op tv: start Avondshow Stand-ups, Meilandjes bezoeken buren in Chateau Bijstand

Vanavond op tv: start Avondshow Stand-ups, Meilandjes bezoeken buren in Chateau Bijstand
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 4 april

Kijktip :

Arjen Lubach neemt een weekje vrijaf en dus zijn vanaf vanavond Avondshow Stand-ups te zien. Verder zien we onder meer hoe de Meilandjes kennismaken met hun nieuwe buren in Chateau Bijstand. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 4 april.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Per seconde wijzer

NPO 2
19:50 uur

Vanaf vanavond neemt kennisquiz Per seconde wijzer het stokje op NPO 2 weer over van Met het mes op tafel. Elke aflevering speelt een kandidaat in een tijdsbestek van tweehonderd seconden vier vragen in dezelfde categorie. Ze hebben de keuze uit de categorieën geschiedenis, kunst en cultuur, sport, tegenwoordige tijd en wetenschap. Per ronde wordt de moeilijkheidsgraad verhoogd.

Tegenlicht: De wereldkaart volgens China

NPO 2
20:25 uur

De focus van het Westen ligt nu volledig op de oorlog tussen Rusland en Oekraïne, maar Tegenlicht vraagt zich in deze aflevering af hoe de wereld eruit zal zien als China straks dé economische wereldleider is. Hierdoor verschuift het zwaartepunt van de wereldeconomie naar de Indo-Pacific regio. Wat blijft er over van onze democratische en humanitaire waarden als China de dienst uitmaakt?

Chateau Bijstand: kennismaking met buren

SBS 6
20:30 uur

In Chateau Bijstand proberen Martien, Erica en Maxime Meiland een maand lang op bijstandsniveau te leven. Dat brengt allerlei avonturen én uitdagingen met zich mee. In deze aflevering van Chateau Bijstand maakt de familie Meiland kennis met hun nieuwe buren. Die worden meteen uitgenodigd voor een welkomstborrel. De Meilandjes lijken er alles aan te doen om welkom gevonden te worden in hun nieuwe buurt.

Muziekfilm: Bohemian Rhapsody

NET 5
20:30 uur

Op Net5 is vanavond de muziekfilm Bohemian Rhapsody te zien, die het verhaal van Queen-zanger Freddie Mercury vertelt. De film volgt de snelle opkomst van de band door middel van hun iconische liedjes en revolutionaire sound. Ze bereiken een ongeëvenaard succes, maar Freddie, omringd door slechte invloeden, duwt Queen aan de kant voor zijn solocarrière. Freddie lijdt veel zonder Queen, maar slaagt erin om zich net op tijd met zijn bandleden te herenigen voor Live Aid.

Start: Avondshow Stand-ups

NPO 1
22:10 uur

Arjen Lubach neemt een weekje vrij van De Avondshow met Arjen Lubach. In plaats daarvan zijn zogeheten Avondshow Stand-ups te zien, waarin we kennismaken met de leukste comedians van het moment. Deze week zien we onder anderen Pieter Derks, Raoul Heertje, Martijn Koning, Alex Ploeg en Hans Sibbel in de Avondshow Stand-ups.

Start: Buried

Canvas
23:10 uur

Vanaf vanavond is op de Vlaamse zender Canvas de miniserie Buried te zien, met wekelijks rond 23.10 uur een nieuwe aflevering. De vierdelige serie vertelt het verhaal van een moord op een jong meisje. Al twintig jaar lang is de moord op de achtjarige Susan Nason onopgelost gebleven. Tot in 1989 een jeugdvriendin van Susan, Eileen Franklin zich plots herinnert dat ze getuige was van de misdaad, en dat haar eigen vader de moordenaar was.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV