Recensie: One Shot is een B-film zoals we hem graag zien op Netflix

Recensie: One Shot is een B-film zoals we hem graag zien op Netflix
Actiethriller staat nu op nummer 2 op Netflix

Film :

Vanaf 2 april staat de film One Shot op Netflix. Deze adrenaline rush gaat oorlogsfilm 1917 achterna op een belangrijk vlak: het is een actiefilm die in één take is gefilmd. En dat alleen is al een compliment waard. Lees hier de filmrecensie van One Shot.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Escape is just the beginning
Een elite-eenheid van Navy SEALs is op een geheime missie. Ze moeten een gevangene van een gevangeniseiland halen en hem naar een andere locatie brengen. Wanneer opstandelingen ze aanvallen, komen ze vast te zitten. Beide groepen proberen dezelfde gevangene te redden.

Acteur Scott Adkins is Jake Harris in de actiethriller 'One Shot'

Beoordeling van Gids.tv: ★★

Entertainment-score: 60% | IMDb ★ 5,6

De regie is in handen van regisseur James Nunn, die bijna alleen maar hersenloze actiefilms op zijn CV heeft staan. Het moge duidelijk zijn dat One Shot echt een B-film is geworden; niet per ongeluk, maar expres. De makers hebben er duidelijk zeer veel plezier in en weten ook precies wat ze willen maken: een in één shot opgenomen spectaculair hoogstandje vol snoeiharde actie. Geen hoogvlieger, maar een echte popcornknaller met de beste stuntmannen en martial arts-experts uit Hollywood. Bij vlagen is dit allemaal best aardig, met een paar dodelijke verrassingen in de finale. Maar een Oscar gaan ze zeker niet winnen. Twee sterren.

Cast
Naast Scott Adkins (American Assassin) en Ashley Greene (The Twilight Saga: New Moon) zijn ook Ryan Phillippe (Cruel Intentions), Dino Kelly (Peaky Blinders) en Alana Maria (The Commuter) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door James Nunn (Tower Block).

Vanaf 2 april 2022 is de film One Shot te zien op Netflix. Genre: actie, thriller. Tijdsduur: 96 minuten.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Recensie: One Shot is een B-film zoals we hem graag zien op Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV