Nieuw op Netflix: seizoen 2 van Jessica Jones

Nieuw op Netflix: seizoen 2 van Jessica Jones
Nuchtere superheldin met drankproblemen

Kijktip :

Seizoen 2 van superheldenserie Jessica Jones staat vanaf vandaag op Netflix. De alcoholverslaafde, supersterke privédetective gaat in het nieuwe seizoen op zoek naar de bron van haar superkrachten terwijl een rivaliserende detective opduikt.

Jessica (Krysten Ritter) moet wennen aan haar leven in de spotlights: waar ze eerst nog anoniem kon opereren, moet ze nu op haar tellen passen nadat ze aartsrivaal Killgrave aan het einde van seizoen 1 ombracht - terwijl heel New York meekeek op tv.

Naast hoofdrolspeelster Ritter, keert ook Rachael Taylor terug als beste vriendin en half-zus Thris Walker, die onderzoek doet naar de bron van Jessica's superkrachten. Ook Eka Darville is weer van de partij als trouwe side-kick Malcolm.

Jessica Jones maakt deel uit van de Netflix-superheldenseries die zich allemaal afspelen in hetzelfde universum. De andere series zijn Daredevil, Luke Cage, Iron Fist en The Defenders.

Kijk seizoen 2 van Jessica Jones op Netflix via deze link.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix: seizoen 2 van Jessica Jones of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV