Spectaculaire monsterfilm Jurassic World zie je dinsdag op Veronica

Spectaculaire monsterfilm Jurassic World zie je dinsdag op Veronica
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

Steven Spielberg bestormde de bioscopen in 1993 met het baanbrekende Jurassic Park, wat de start van een nieuwe franchise betekende. 22 jaar later was Jurassic World een immens succes - en gewoon een uitstekende film. Deze heerlijke blockbuster is dinsdag te zien op Veronica en je kunt Jurassic World streamen via Pathé Thuis en iTunes.

Het verhaal
Ruim twintig jaar na de problematische opening van Jurassic Park functioneert Isla Nublar eindelijk als het dinosaurus-themapark dat John Hammond ooit voor zich zag. Om de bezoekersaantallen hoog te houden, creëren de wetenschappers op het eiland een nieuwe attractie: een genetisch gemodificeerde dino. Hiermee brengen ze echter een monster tot leven dat alles en iedereen in het park in groot gevaar brengt.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Nee, aan de originele Jurassic Park kan nog altijd niets tippen - zoveel is duidelijk. Maar Jurassic World overtreft die film in ieder geval op het gebied van puur spektakel, waardoor het verhaal en de personages helaas wat ondergesneeuwd raken. De special effects zijn door de jaren heen ontegenzeggelijk verbeterd, maar de geloofwaardigheid gaat er ook meteen aan: waar de dinosaurussen in Jurassic Park nog op waarheid gebaseerd waren, gaan de makers in Jurassic World helemaal los met nóg grotere, imposantere en gevaarlijkere dieren. Popcorn erbij en knallen maar!

Cast
Naast Chris Pratt (Guardians of the Galaxy) en Bryce Dallas Howard (Rocketman) zijn ook Vincent D'Onofrio (The Magnificent Seven) en Omar Sy (Intouchables) te zien in Jurassic World. Deze film is geregisseerd door Colin Trevorrow.

Jurassic World (2015) wordt beoordeeld met een 7,0 op IMDb en is dinsdag 5 april om 20.30 uur te zien op Veronica. Genre: actie, avontuur. Speelduur: 124 minuten.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Spectaculaire monsterfilm Jurassic World zie je dinsdag op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV