Chelsea - Real Madrid live op tv (kwartfinale Champions League)

Chelsea - Real Madrid live op tv (kwartfinale Champions League)
Titelverdediger versus recordkampioen

Sport :

In de kwartfinale van de Champions League staat woensdagavond (6 april) een absolute kraker op het programma. Titelverdediger Chelsea neemt het in Londen op tegen Real Madrid, de recordkampioen die het toernooi al dertien keer won. Het duel is om 21.00 uur live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal.

Lees hier op welk kanaal Ziggo Sport Voetbal te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Winnaar
Vorig seizoen won Chelsea de Champions League door in de finale van Manchester City te winnen. Deze jaargang eindigden de Londenaren als tweede achter Juventus in de poule. Vervolgens werd er in de achtste finales afgerekend met het Franse Lille. Beide wedstrijden werden door Chelsea gewonnen: 2-0 en 2-1.

Samenvatting en hoogtepunten Chelsea - Real Madrid

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Overtuigend
Real Madrid eindigde overtuigend als winnaar in Groep D, door slechts één van de zes poulewedstrijden te verliezen. In de achtste finales werden de Spanjaarden gekoppeld aan Paris Saint-Germain. Na een 1-0 nederlaag in de eerste wedstrijd draaide Madrid te zaken om door de return met 3-1 te winnen.

De wedstrijd Chelsea - Real Madrid is woensdag 6 april om 21.00 uur live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal. De voorbeschouwing op RTL 7 begint om 19.55 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Chelsea - Real Madrid live op tv (kwartfinale Champions League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV