Maandag in Op1: Jan Kooijman, Dion en Joep over een nieuw seizoen Puberruil

Maandag in Op1: Jan Kooijman, Dion en Joep over een nieuw seizoen Puberruil
De gasten van Op1 van maandag 4 april

Kijktip :

Maandagavond presenteren Hugo Logtenberg en Nadia Moussaid de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op maandag 4 april.

Lees verder onder de video's.

Onderwerpen van maandag 4 april

  • Een ander gezin, huis en dagelijkse routines. Hoe voelt het om even in compleet andere schoenen te staan? In het programma Puberruil stappen twee pubers uit hun vertrouwde bubbel en ruilen een paar dagen van leven. Zo ruilt in de eerste aflevering aanstormend politicus Joep (17) van leven met autohandelaar Dion (16). Samen met presentator Jan Kooijman zijn ze vanavond te gast bij Op1.

  • De ChristenUnie heeft er hoogstpersoonlijk op aangedrongen: een aparte minister voor armoedebeleid. Met de snel stijgende prijzen van energie en levensonderhoud is de taak van Carola Schouten nu extra urgent. Hoe gaat de minister voorkomen dat er nog meer mensen in de schuldhulpverlening belanden? Ze vertelt er vanavond over bij Op1.

  • Wereldwijd wordt geschokt gereageerd op de gruwelijke beelden uit de Oekraïense stad Boetsja. Zeker 300 burgers zouden zijn gedood door het vertrekkende Russische leger. Op straat werden tientallen lichamen gevonden, soms met de handen op de rug gebonden. Zal Rusland gestraft worden voor oorlogsmisdaden? Volgens oud-commandant Landstrijdkrachten Mart de Kruif is het eindspel in de oorlog bijna begonnen. Vanavond is hij te gast bij Op1.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV