Benfica - Liverpool live op tv (kwartfinale Champions League)

Benfica - Liverpool live op tv (kwartfinale Champions League)
Komen de Portugezen nog een ronde verder?

Sport :

Naast de kwartfinale tussen de Britse grootmacht Manchester City en Atlético Madrid staat ook een kwartfinale tussen het Portugese Benfica en "The Reds" Liverpool op het programma. Komt de ploeg die Ajax uitschakelde in de achtste finale nog een ronde verder? Vanaf 21.00 uur te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select.

Bekijk hier op welk kanaal je Ziggo Sport (Select) kunt bekijken.

Benfica
De mannen uit Lissabon wonnen hun achtste finale in twee wedstrijden van onze hoofdstedelingen. In de ArenA kreeg Ajax de kansen, maar verzuimde ze die ook af te maken. Daar maakte Benfica uitstekend gebruik van door de bal wel in het net te leggen, wat genoeg was voor een plaats in de kwartfinale. Een 1-0 was dus genoeg.

Samenvatting en hoogtepunten Benfica - Liverpool

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Liverpool
De mannen uit de havenstad gingen ook maar nipt door naar de kwartfinales: ze hadden genoeg aan een 0-2 overwinning bij en op Internazionale om op Anfield Road met een 1-0 verlies weg te komen. Een ruimere overwinning in Lissabon zou dus fijn zijn voor de ploeg van Jurgen Klöpp om wat zekerder te zijn van overleven.

De kwartfinale Benfica - Liverpool is dinsdag 5 april om 21.00 uur te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select. De samenvatting volgt op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV