Vanavond op tv: nieuw seizoen Verslaafd!, Champions League-duel Chelsea - Real Madrid

Vanavond op tv: nieuw seizoen Verslaafd!, Champions League-duel Chelsea - Real Madrid
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 6 april

Kijktip :

Vanavond gaat het nieuwe seizoen van Verslaafd! van start op RTL 4. Verder onder meer de Champions League-kraker Chelsea - Real Madrid. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 6 april.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Verslaafd!

RTL 4
20:30 uur

Vanaf vanavond is het nieuwe seizoen van Verslaafd! wekelijks te zien op RTL 4. Hierin proberen presentatour Ewout Genemans en interventionist Maarten Dammers verslaafden door middel van een interventie van hun verslaving af te helpen. In de eerste aflevering maken we kennis met de 35-jarige Mario. Hij is al tien jaar verslaafd aan cocaïne en snuift het niet alleen, maar rookt het inmiddels ook. Zijn familie is tot alles bereid om hem te helpen.


Terug: De slechtste chauffeur van Nederland

RTL 5
20:30 uur

Vanavond gaat het nieuwe seizoen van De slechtste chauffeur van Nederland van start. John Williams ontvangt een aantal duo's (elke chauffeur heeft een bijrijder) voor een bij vlagen hilarische reeks opdrachten. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van De slechtste chauffeur van Nederland zien we een seizoensaftrap om nooit meer te vergeten: met vallende vuilnisbakken, gedeukt plaatwerk en heel slechte chauffeurs.


Start: Chernobyl - The New Evidence

Canvas
20:30 uur

De kerncentrale van Tsjernobyl en de dreiging van een kernramp zijn weer actueler dan ooit sinds de Russische invasie in Oekraïne. Het tweeluik Chernobyl: The New Evidence, vanavond en volgende week woensdag te zien op Canvas, vertelt het verhaal van de grootste kernramp ooit. Geheim bewijsmateriaal uit de KGB-archieven toont aan de KGB al zorgen had over de veiligheid van de kerncentrale nog tijdens de bouw ervan.


Live: Chelsea - Real Madrid (Champions League)

RTL 7
20:55 uur

Vanaf 19.55 uur voorbeschouwing en om 21.00 uur live verslag van de wedstrijd Chelsea - Real Madrid in de kwartfinale van de Champions League. Chelsea is de titelverdediger van het miljoenenbal, dat door recordkampioen Real Madrid al dertien keer werd gewonnen. Vorig seizoen won Chelsea de Champions League door in de finale van Manchester City te winnen. Real Madrid eindigde overtuigend als winnaar in Groep D, door slechts één van de zes poulewedstrijden te verliezen.


Terug: Niet normaal vies

NPO 3
21:15 uur

Schoonmaker Tuğrul Çirakoğlu is vanaf vanavond terug met een nieuw seizoen van Niet normaal vies. Uit de hand gelopen verzamelingen, kamers waar maandenlang een onontdekt lichaam heeft gelegen, volgepoepte badkuipen: noem het en Tuğrul ruimt het op en maakt het schoon. Met zijn gespecialiseerde schoonmaakbedrijf loopt hij constant tegen de minder mooie kanten van het leven op: eenzaamheid, verslaving, ziekte en dood.


Docu: De uitgesproken stem van Billie Holiday

NPO 2
23:20 uur

De Amerikaanse zangeres Billie Holiday (1915-1959) behoort tot de grootste jazzpioniers van de twintigste eeuw. Haar levensverhaal wordt voor het voetlicht gebracht in de documentaire De uitgesproken stem van Billie Holiday. Haar successen maakten van Holiday de best betaalde zwarte artiest van haar tijd, maar ze kampte haar hele leven met verslavingen. Dat was voor haar de manier om het geweld, de vrouwenhaat en het racisme het hoofd te bieden.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuw seizoen Verslaafd!, Champions League-duel Chelsea - Real Madrid of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV