Feyenoord - Slavia Praag live op tv en online (Conference League)

Feyenoord - Slavia Praag live op tv en online (Conference League)
Kunnen Rotterdammers opnieuw winnen van oude bekende?

Sport :

De kwartfinales van de Conference League gaan donderdag 7 april van start met nog twee Nederlandse teams in de race. Om 18.45 uur is de wedstrijd Feyenoord - Slavia Praag live te zien op Veronica en ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv.

Lees hier op welk kanaal ESPN 2 te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Oude bekende
Met Slavia Praag stuit Feyenoord op een oude bekende, want de twee ploegen speelden ook tegen elkaar in de groepsfase van de Conference League. In Rotterdam won Feyenoord met 2-1 van de Tsjechische opponent en in Praag eindigde het duel in 2-2, mede dankzij een treffer van Cyriel Dessers diep in de blessuretijd.

Samenvatting en hoogtepunten Feyenoord - Slavia Praag

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Achtste finales
Feyenoord ging als groepswinnaar door naar de achtste finales en won twee keer overtuigend van Partizan Belgrado (5-2 en 3-1). Slavia Praag speelde eerst een tussenronde, waarin werd afgerekend met het Turkse Fenerbahçe (twee keer 3-2). Vervolgens stuitten ze in de achtste finale op LASK Linz. De heenwedstrijd werd met 4-1 gewonnen en dat bleek genoeg om het verlies in de return (3-4) te compenseren.

Bekijk ook het volledige speelschema van Feyenoord in de Conference League.

De wedstrijd Feyenoord - Slavia Praag is donderdag 7 april om 18.45 uur live te zien op Veronica en ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op Veronica begint om 18.00 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV