Woensdag in Jinek: Antoinette Hertsenberg over voorlichting Brazilian butt lift Turkije

Woensdag in Jinek: Antoinette Hertsenberg over voorlichting Brazilian butt lift Turkije
De gasten van woensdag 6 april

Kijktip :

Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van woensdag 6 april.

De gasten van Jinek op woensdag 6 april

  • Michel Perridon begon zijn carrière als pompbediende maar ondertussen wordt zijn vermogen geschat op 350 miljoen euro. Binnenkort wordt de kleurrijke topondernemer de grote ster in het nieuwe programma Celebrity Apprentice.

  • Naar Turkije voor een goedkope Brazilian butt lift is hip, maar niet zonder risico's en daarom wil de Tweede Kamer dat er betere voorlichting komt.Antoinette Hertsenberg praat ons bij.

  • 14 jachten van Russische eigenaren zijn door de douane aan de ketting gelegd.Nanette van Schelven, directeur-generaal van de douane schuift aan.

  • Wederom ontwikkelingen in de omstreden mondkapjesdeal van Sywert van Lienden. Er werden honderden app-berichten openbaar gemaakt en De Jonge erkende dat hij zijn contact met Van Lienden eerder had moeten melden. Politiek verslaggever Marieke van de Zilver praat ons bij.

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Jinek: Antoinette Hertsenberg over voorlichting Brazilian butt lift Turkije of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV