Vanavond op tv: start Jojanneke en de jeugdzorgtapes, Feyenoord - Slavia Praag en meer

Vanavond op tv: start Jojanneke en de jeugdzorgtapes, Feyenoord - Slavia Praag en meer
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 7 april

Kijktip :

Vanavond gaat het nieuwe programma Jojanneke en de jeugdzorgtapes van start op NPO 3. Verder onder meer de Conference League-wedstrijden Feyenoord - Slavia Praag en Leicester City - PSV. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 7 april.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Feyenoord - Slavia Praag (Conference League)

Veronica
18:00 uur

De kwartfinales van de Conference League gaan vanavond van start met nog twee Nederlandse teams in de race. Om 18.45 uur is de wedstrijd Feyenoord - Slavia Praag live te zien op Veronica en ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. Met Slavia Praag stuit Feyenoord op een oude bekende, want de twee ploegen speelden ook tegen elkaar in de groepsfase van de Conference League. In Rotterdam won Feyenoord met 2-1 van de Tsjechische opponent en in Praag eindigde het duel in 2-2.

Mr. Frank Visser doet uitspraak: lekkende dakkapel

SBS 6
20:30 uur

In deze aflevering van Mr. Frank Visser doet uitspraak reist mr. Visser naar het hoge noorden. Hij ontmoet Anja en Martin uit het Groningse Wehe-Den Hoorn, die al jaren met een lekkende dakkapel kampen. Gelukkig hebben ze een hele handige buurman, René, die wel bereid is om zijn buren uit de brand te helpen. Afgesproken wordt dat Anja en Martin de benodigde materialen aanschaffen en dat René de dakkapel vervolgens gratis renoveert. Aan al die burenliefde komt een einde als René plotseling het werk neerlegt.

Musical: Grease

NET 5
20:30 uur

Op Net5 is vanavond de vrolijke musicalklassieker Grease te zien. De Australische Sandy brengt haar vakantie door in Amerika, waar zij verliefd wordt op Danny. Maar aan alle goede dingen komt een eind, zo ook aan de vakantie. Als haar ouders besluiten om toch in Amerika te blijven, komt Sandy heel toevallig op de school terecht waar Danny ook op zit. Ze blijken echter compleet verschillende imago's te hebben. Kan hun liefde dit overwinnen?

Floortje naar het einde van de wereld: de Azoren

NPO 1
20:35 uur

In deze aflevering van Floortje naar het einde van de wereld reist Floortje Dessing naar een uithoek van Europa: de Azoren. Dit is een Portugese archipel, midden in de Atlantische Oceaan. Hier bezoekt Floortje het kleine eilandje Santa Maria, waar het Frans-Portugese stel Rita en Loannis met hun twee jonge kinderen woont. Op een idyllische plek aan de rand van het eiland maakten zij van een oude schuur hun droomhuis.

Nieuw: Jojanneke en de jeugdzorgtapes

NPO 3
21:00 uur

Wat gebeurt er als je opgroeit in een onveilige thuissituatie en de overheid het beter vindt dat je uit huis geplaatst wordt? Dat onderzoekt presentatrice Jojanneke van den Berge in haar nieuwe programma Jojanneke en de jeugdzorgtapes. In de eerste aflevering ontmoet ze onder anderen de zeventienjarige Jamie, die op de gesloten afdeling van instelling Schakenbosch zit. Ook spreekt ze de vijftienjarige Doke, die met haar moeder op de vlucht is voor jeugdzorg.

Live: Leicester City - PSV (Conference League)

Veronica
21:00 uur

In de kwartfinale van de Conference League speelt PSV vanavond om 21.00 uur de lastige uitwedstrijd tegen Leicester City. Het duel is live te zien op Veronica en ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. Beide teams eindigden als derde in de groepsfase van de Europa League en overleefden vervolgens de tussenronde. In de achtste finale versloeg PSV FC Kopenhagen, waar Leicester City afrekende met Stade Rennes.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV