Nederland - Cyprus live op tv en online (WK-kwalificatie vrouwen)

Nederland - Cyprus live op tv en online (WK-kwalificatie vrouwen)
Nieuwe monsterscore in aantocht?

Sport :

Vrijdag (8 april) gaat de WK-kwalificatiecampagne van de Oranjeleeuwinnen verder met een thuiswedstrijd tegen Cyprus in de Euroborg in Groningen. Het duel is om 20.45 uur live te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv.

Moeizaam
De voetbaldames zijn, zeker gezien hun reputatie, moeizaam van start gegaan in de WK-kwalificatie. Tegen Tsjechië werd twee keer ternauwernood gelijkgespeeld dankzij treffers van Vivianne Miedema en Stefanie van der Gragt in de slotfase en IJsland en Wit-Rusland werden met veel moeite verslagen.

Samenvatting en hoogtepunten Nederland - Cyprus

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Rode lantaarn
Van Cyprus hebben de Oranjeleeuwinnen echter weinig te duchten, want die staan met slechts één punt uit zes wedstrijden laatste in de groep. Ook het doelsaldo spreekt boekdelen: twee treffers voor en dertig tegen. Het eerste duel met en op Cyprus werd door de Nederlandse voetbalvrouwen met 0-8 gewonnen. Is een nieuwe monsterscore in aantocht?

De wedstrijd Nederland - Cyprus is vrijdag 8 april om 20.45 uur live te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 3 begint om 20.20 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV