Nieuw seizoen Oh, wat een jaar! vanaf zaterdag 9 april te zien op RTL 4

Nieuw seizoen Oh, wat een jaar! vanaf zaterdag 9 april te zien op RTL 4
Nostalgische show met Chantal Janzen

Kijktip :

De nostalgische spelshow Oh, wat een jaar! is vanaf zaterdag 9 april terug met een nieuw seizoen op RTL 4. Elke zaterdag gaan presentatrice Chantal Janzen en teamcaptains Carlo Boszhard en Ruben Nicolai terug naar een bepaald jaar.

Oh, wat een jaar! aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

BN'ers
Teamcaptains Carlo en Ruben worden in elke aflevering vergezeld door een bekende Nederlander die het jaar waarnaar we terugreizen bewust heeft meegemaakt. De studio wordt volledig ingericht naar het jaar in kwestie. Het decor ademt de sfeer van het jaar en ook Chantal, de captains én de gasten worden volledig gestyled naar de mode uit die tijd.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen zijn actrice Esmée van Kampen (34) en radio-dj Sander Lantinga (45) te gast. Zij gaan terug naar 2007, het jaar van de vijfde Harry Potter-film en de eerste Transformers. De grootste Top 40-hit was 'Jij bent zo' van Jeroen van der Boom, maar het was ook de tijd van de jumpstyle-rage en de ontsnapping van Bokito.

Het nieuwe seizoen van Oh, wat een jaar! is vanaf zaterdag 9 april wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Oh, wat een jaar! terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Oh, wat een jaar! vanaf zaterdag 9 april te zien op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV