Zaterdag in slotaflevering Wintertijd: Jeroen Pauw interviewt Harry de Winter

Zaterdag in slotaflevering Wintertijd: Jeroen Pauw interviewt Harry de Winter
Allerlaatste aflevering van muziekprogramma

Kijktip :

In de allerlaatste aflevering van het muziekprogramma Wintertijd is het de beurt aan de presentator zelf. Harry de Winter vertelt over de soundtrack van zijn leven: welke muziek was op bepaalde momenten belangrijk en waarom?

Wintertijd gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Jeroen Pauw
Voor deze slotaflevering van Wintertijd, dat definitief stopt omdat Harry de Winter lijdt aan asbestkanker, is Jeroen Pauw gestrikt. Hij gaat met Harry in gesprek over zijn leven, dat begint in Oss - waar hij opgroeide - maar later verplaatste naar Amsterdam voor een studie economie.

Artiesten
Harry belandt bij de radio en komt vervolgens al snel bij televisie terecht. Hij schopte het met IDTV zelfs tot de nummer twee tv-producent van Nederland. Het komt allemaal aan bod, maar natuurlijk gaat het ook over de belangrijkste muziek uit zijn leven. Zo komen The Beatles, James Brown en Bob Dylan ter sprake.

De laatste aflevering van Wintertijd is zaterdag 9 april om 22.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Wintertijd terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zaterdag in slotaflevering Wintertijd: Jeroen Pauw interviewt Harry de Winter of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV