Marathon van Rotterdam 2022 live op tv en online

Marathon van Rotterdam 2022 live op tv en online
NOS en Rijnmond zijn er weer live bij

Sport :

Op zondag 10 april is hij er weer: de crème de la crème van de Nederlandse marathonwereld: de Marathon van Rotterdam. Om 10.00 uur klinkt het startschot, de NOS is er vanaf 9.30 uur al bij op NPO 1 en online via NOS.nl en de livestream via Gids.tv.

Kralingse Bos en Coolsingel
Ook dit jaar lopen er weer tienduizenden mensen een afstand van 42 kilometer en 195 meter door de Maasstad, met als traditionele hoogtepunten onder andere het Kralingse Bos en natuurlijk de finish op de Coolsingel. De snelste lopers worden gevolgd door de camera's van de NOS.

De tekst gaat verder onder deze video's

Rijnmond
Om 09.30 uur begint de uitzending vanaf de Erasmusbrug. Tot ongeveer 13.00 uur is de uitzending bij de NOS te zien. Bij de regionale omroep Rijnmond begint het feest dan pas net: om 13.12 begint daar de uitzending 'De Marathon van Rotterdam', waarbij alle lopers in het zonnetje worden gezet. Dit programma kijk je ook live bij de livestream via Gids.tv.

De Marathon van Rotterdam is op zondag 10 april vanaf 9.30 uur te zien op NPO, NOS.nl en de livestream via Gids.tv. Bij TV Rijnmond worden ook de langzamere lopers in het zonnetje gezet.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV