Vanavond op tv: misdaadserie De Kraak, WK-kwalificatiewedstrijd Nederland - Cyprus

Vanavond op tv: misdaadserie De Kraak, WK-kwalificatiewedstrijd Nederland - Cyprus
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 8 april

Kijktip :

Vanavond gaat de spannende nieuwe misdaadserie De Kraak van start op Veronica. Verder onder meer de WK-kwalificatiewedstrijd Nederland - Cyprus van de Oranjeleeuwinnen. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 8 april.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

De Verraders: wie is als eerste vermoord?

RTL 4
20:00 uur

In de tweede aflevering van De Verraders wordt duidelijk wie van de Getrouwen als eerste is vermoord door het drietal Verraders - Stefano Keizers, Ortál Vriend en Jamie Westland. Ook staan er weer enkele opdrachten op het programma. Voor de eerste keer blijft er dus een stoel onbezet bij het ontbijt, en de Getrouwen balen hier flink van. Dat gevoel wordt nog eens versterkt als blijkt dat de vermoorde kandidaat een belangrijke rol speelt in de missie.

Live: Nederland - Cyprus (WK-kwalificatie vrouwen)

NPO 3
20:20 uur

Voorbeschouwing en vanaf 20.45 uur live verslag van de wedstrijd Nederland - Cyprus, een WK-kwalificatieduel van de Oranjeleeuwinnen. De uitwedstrijd tegen de Cyprioten werd met 0-8 gewonnen, kunnen we opnieuw een monsterscore verwachten? De voetbaldames zijn, zeker gezien hun reputatie, moeizaam van start gegaan in de WK-kwalificatie. Van Cyprus hebben de Oranjeleeuwinnen echter weinig te duchten, want die staan met slechts één punt uit zes wedstrijden laatste in de groep.

Nieuw: De Kraak

Veronica
20:30 uur

Vanavond gaat de bloedstollende Vlaamse misdaadserie De Kraak van start op Veronica. Deze serie, van de makers van Undercover, volgt een jonge IT-student die na het winnen van een hackerswedstrijd wordt ingelijfd door een oplichtersbende. De Kraak vertelt het verhaal van de verlegen, maar briljante computernerd Jeremy Peeters. Dat begint drie jaar geleden. Op dat moment leeft Jeremy nog volledig in de anonimiteit, maar een oplichtersbende lijft hem in om te helpen bij het plegen van de grootste bankroof aller tijden.

Terug: Bed & Breakfast

NPO 1
20:35 uur

Vanaf vanavond is het nieuwe seizoen van Bed & Breakfast te zien op NPO 1, met wekelijks om 20.35 uur drie nieuwe duo's die elkaars B&B proberen en beoordelen. Wat vinden ze hun verblijf waard? De deelnemers bezoeken de B&B van Reinie en Jos in Noord-Brabant. Zij zijn naast hun bed & breakfast ook heel trots op al hun dieren. Vervolgens reizen de bed & breakfast-eigenaren door naar Sylvia en Willar in Zuid-Holland. Het weekend wordt afgesloten bij de B&B van Roelof en Theo.

Filmdrama: The Color Purple

Eén
22:35 uur

Vanavond is het prachtige, maar aangrijpende filmdrama The Color Purple te zien op België Eén. Celie is jarenlang misbruikt door haar stiefvader en heeft op jeugdige leeftijd zelf al twee kinderen op de wereld gezet, die ze allebei heeft moeten afstaan. Haar grote droom is natuurlijk om haar kinderen, die in Afrika zouden wonen, terug te zien. Als ze veertien is, wordt ze uitgehuwelijkt aan Albert, die haar als een slaaf ziet en alleen maar misbruik van haar maakt.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV