Nieuw seizoen Undercover in Nederland gaat zondag van start op SBS6

Nieuw seizoen Undercover in Nederland gaat zondag van start op SBS6
Alberto Stegeman ontmaskert criminelen

Kijktip :

Vanaf zondag is Alberto Stegeman terug met een nieuw seizoen van Undercover in Nederland op SBS6. De start van het seizoen is spraakmakend, want Alberto onderneemt een zoektocht naar een zeer beruchte en volledig ontspoorde oplichter - die inmiddels zelfs wordt verdacht van moord op bestelling.

Undercover in Nederland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Sekssite
De man is spoorloos en wordt in heel Europa gezocht. Het betreft Stan T., die door Stegeman eerder werd geconfronteerd met zijn oplichtingspraktijken. Toen werd duidelijk dat hij niet-bestaande vakantiehuizen aanbood, vriendinnen stalkte en bedreigde en zelfs een moeder van een van zijn exen op een sekssite had geplaatst.

Satudarah
Daar bleef het niet bij: T. gebruikte zieke kinderen om voetbalshirts te krijgen en vervolgens door te verkopen via Marktplaats. Ook bedreigde hij zijn slachtoffers door te doen alsof hij lid was van motorclub Satudarah. Stegeman en zijn team gaan op zoek naar de jonge oplichter en sporen hem op over de grens in Belgiƫ. Er volgt een spannende achtervolging over de Vlaamse snelweg.

Het nieuwe seizoen van Undercover in Nederland is vanaf zondag 10 april wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Undercover in Nederland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's