Vrijdag in Jinek: topfavorieten Eurovisie Songfestival schuiven aan

Vrijdag in Jinek: topfavorieten Eurovisie Songfestival schuiven aan
Dit zijn de gasten van vrijdag 8 april

Kijktip :

Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van vrijdag 8 april.

De gasten van Jinek op vrijdag 8 april

  • Vanavond zijn twee topfavorieten voor de winst van het songfestival te gast bij Jinek. Kalush Orchestra uit Oekraïne mocht bij hoge uitzondering het land verlaten. En Chanel hoopt voor Spanje de winst binnen te halen. Ze schuiven aan samen met de presentatoren van Eurovision in Concert:* Cornald Maas* en Edsilia Rombley.

  • De grote mediagebeurtenissen van deze week bespreken we met columnist Angela de Jong en advocaat Gerald Roethof.

  • Grote kans dat je ooit een boek van Nicci French hebt gelezen. Maar wie dacht de boeken van een vrouwelijke thrillerschrijver te lezen heeft het mis, want achter Nicci French gaat het Britse echtpaar Nicci Gerrard en Sean French schuil. Vanavond schuiven ze aan bij Jinek.

  • De voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, heeft als eerste westerse leider een bezoek gebracht aan Boetsja. Stefan de Vries, Europa-correspondent bij BNR, praat ons bij.

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Jinek: topfavorieten Eurovisie Songfestival schuiven aan of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV