Vanavond op tv: Nieuw seizoen van Undercover in Nederland

Vanavond op tv: Nieuw seizoen van Undercover in Nederland
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 10 april

Kijktip :

Vanaf vanavond is Alberto Stegeman terug met een nieuw seizoen van Undercover in Nederland op SBS6. De start van het seizoen is spraakmakend, want Alberto onderneemt een zoektocht naar een zeer beruchte en volledig ontspoorde oplichter - die inmiddels zelfs wordt verdacht van moord op bestelling. Bekijk alle tv-tips voor zondag 10 april hieronder.

Wie is Volodymyr Zelensky?
Maud is zonder twijfel de meest besproken deelnemer aan dit seizoen van Boer zoekt vrouw. Vanavond is te zien of Evert nog met haar verder wil, want bij hem staat het eerste keuzemoment op het programma. Ook zien we de documentaire Zelensky: president in oorlogstijd, die eerder te zien was op de Duitse zenders ARD en Arte. De documentaire schetst een beeld van de Oekraïense president Volodymyr Zelensky. Wie is deze man en waar staat hij voor? Daarnaast gaat vanavond de nieuwe, driedelige documentaireserie Forbidden America van Louis Theroux van start op Canvas. Bekijk alle tv-tips hieronder.

Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 10 april.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

WK shorttrack: finales relay, 1.000 meter en superfinale

NPO 3
19:43 uur

Live verslag van derde en laatste dag op het WK shorttrack. Van vrijdag 8 tot en met zondag 10 april wordt het lange Olympische schaatsseizoen afgesloten met het WK shorttrack in het Canadese Montreal.

Programma dag 3

  • 1.000 meter (m,v): halve finales en finales
  • 3.000 meter (m,v): superfinale
  • 3.000 meter relay (v): finale
  • 5.000 meter relay (m): finale

Actiefilm: Spider-Man: Homecoming

Veronica
20:00 uur

Peter Parker keert in Spider-Man: Homecoming na zijn eerste superheldengevecht als Spider-Man terug naar zijn normale leven in Queens. Hij hoopt snel bij The Avengers gevraagd te worden door Tony Stark, maar het telefoontje blijft uit. Peter wordt ongeduldig, denkt dat hij zichzelf als held moet bewijzen aan Tony Stark en gaat vervolgens zelf op zoek naar onrecht. Tijdens deze zoektocht komt hij al snel bij een mysterieuze wapenhandel van ene Adrian Toomes.

Reizen Waes - wereldsteden: Londen

Eén
20:01 uur

In de tweede aflevering van Reizen Waes: wereldsteden bezoekt Tom Waes de Engelse hoofdstad Londen. Deze metropool is met zo'n twaalf tot veertien miljoen inwoners de grootste stad van West-Europa.

Boer zoekt vrouw: kiest Evert voor Maud?

NPO 1
20:24 uur

Evert is de enige boer met nog drie logés op de boerderij, maar niet lang meer: vandaag gaat hij in Boer zoekt vrouw kiezen wie de boerderij moet gaan verlaten. Boer Jouke heeft zich verslapen na een turbulente nacht, want hij werd voor dag en dauw gewekt door de geboorte van een kalfje. Bij boerin Janine is de dag al vroeg begonnen.

Docu: Zelensky - president in oorlogstijd

NPO 2
20:24 uur

Vanavond zendt NPO 2 de documentaire Zelensky: president in oorlogstijd uit. De docu vertelt het verhaal van Zelensky - hoe hij zonder politieke ervaring werd verkozen tot president en hoe hij uitgroeide tot internationale held en een symbool van standvastigheid. Daarnaast laat de documentaire zien op welke manier hij social media gebruikt tijdens de oorlog.

Terug: Undercover in Nederland

SBS 6
20:30 uur

De start van dit seizoen Undercover in Nederland is spraakmakend, want Alberto onderneemt een zoektocht naar een zeer beruchte en volledig ontspoorde oplichter - die inmiddels zelfs wordt verdacht van moord op bestelling. De man is spoorloos en wordt in heel Europa gezocht. Het betreft Stan T., die door Stegeman eerder werd geconfronteerd met zijn oplichtingspraktijken. Toen werd duidelijk dat hij niet-bestaande vakantiehuizen aanbood, vriendinnen stalkte en bedreigde en zelfs een moeder van een van zijn exen op een sekssite had geplaatst.

Nieuw: Louis Theroux - Forbidden America

Canvas
21:04 uur

Vanavond gaat de nieuwe, driedelige documentaireserie Forbidden America van Louis Theroux van start op Canvas. De Britse filmmaker richt zijn camera op contentmakers in de Verenigde Staten die riskant, immoreel en illegaal gedrag promoten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV