Slotaflevering Familie Gillis: massa is kassa dinsdag te zien op SBS6

Slotaflevering Familie Gillis: massa is kassa dinsdag te zien op SBS6
Het zesde seizoen komt ten einde

Kijktip :

Dinsdag 12 april komt het zesde seizoen van Familie Gillis: massa is kassa ten einde. Peter Gillis, zijn Nicol en de rest van de familie verdwijnen na vandaag weer even van de buis, maar uiteraard staan er eerst nog wat bijzondere avonturen op het programma.

Familie Gillis: massa is kassa gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Rob Geus
In deze laatste aflevering gaat Peter Gillis weer eens op inspectie op één van zijn parken. Samen met zoonlief Mark bekijkt de grote baas de resultaten van het werk van Rob Geus op Park Prinsenmeer. Nicol heeft een verrassing voor haar vriendin Mieke.

Zestig
Naast Mieke wil Nicol ook haar hondje eens flink verwennen, maar hier is Peter een stuk minder enthousiast over. Er staat ook een bijzondere mijlpaal op het programma: Peter viert zijn zestigste verjaardag en de hele familie doet zijn best om hem te verrassen met mooie cadeaus.

De laatste aflevering van Familie Gillis: massa is kassa is dinsdag 12 april om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV