Real Madrid - Chelsea live op tv (kwartfinale Champions League)

Real Madrid - Chelsea live op tv (kwartfinale Champions League)
Wordt de titelverdediger uitgeschakeld?

Sport :

Dinsdagavond (12 april) staat de return tussen Real Madrid en Chelsea, in de kwartfinale van de Champions League, op het programma. Het duel is vanaf 21.00 uur live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal. Wie gaat door naar de halve finale?

Lees hier op welk kanaal Ziggo Sport Voetbal te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Heenduel
Het heenduel in de kwartfinales van de Champions League, afgelopen woensdag in Londen, werd overtuigend gewonnen door Real Madrid. Karim Benzema was de grote man aan Spaanse kant; de Franse aanvaller nam alle drie de treffers van Real Madrid voor zijn rekening. Namens Chelsea kon alleen Kai Havertz wat terugdoen: 1-3.

Samenvatting en hoogtepunten Real Madrid - Chelsea

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Prestaties
Daarmee dreigt uitschakeling voor Chelsea in de kwartfinales van de Champions League. Vorig jaar werd het toernooi nog gewonnen, voor de tweede keer in de geschiedenis van de club. Real Madrid is met grote afstand de recordkampioen van het miljoenenbal; de Spanjaarden wisten de Europa Cup I en de Champions League al dertien keer te winnen.

De wedstrijd Real Madrid - Chelsea is om 21.00 uur live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal. De voorbeschouwing op RTL 7 begint om 19.55 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV