Jan Versteegh en Dominic Seldis presenteren De Avond van de Filmmuziek

Jan Versteegh en Dominic Seldis presenteren De Avond van de Filmmuziek
De mooiste filmcomposities van de beste films

Kijktip :

Jan Versteegh presenteert samen met muzikant Dominic Seldis, bekend als jurylid in het programma Maestro, De Avond van de Filmmuziek. Verdeeld over twee uitzendingen zijn de mooiste filmcomposities van de allerbeste films te horen.

Vanuit het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam speelt het Metropole Orkest onder leiding van Maestro-juryvoorzitter Vincent de Kort de filmmuziek van onder andere La La Land, Intouchables, Interstellar, The Matrix Revolutions, Forrest Gump en Moonlight. Er zijn gastoptredens van Ellen ten Damme, pianiste Iris Hond, viooltalent Diamanda Dramm en het Nederlands Concertkoor. De opnames waren eind februari en begin maart.

Voor Jan Versteegh is het de tweede keer dat hij de avond presenteert. "Film is niets zonder muziek. Als de beelden en het orkest samenkomen, is het pure magie. Ik ben erg blij er weer bij te zijn op De Avond van de Filmmuziek", aldus Jan Versteegh.

De Avond van de Filmmuziek is in twee delen op zondag 11 en 25 maart om 23.15 uur te zien op NPO 1.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jan Versteegh en Dominic Seldis presenteren De Avond van de Filmmuziek of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV