Atlético Madrid - Manchester City live op tv (kwartfinale Champions League)

Atlético Madrid - Manchester City live op tv (kwartfinale Champions League)
Kunnen Spanjaarden in eigen huis verrassen?

Sport :

Woensdag (13 april) spelen Atlético Madrid en Manchester City de return van de kwartfinale in de Spaanse hoofdstad. De wedstrijd is om 21.00 uur live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal.

Lees hier op welk kanaal Ziggo Sport Voetbal te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Heenduel
Afgelopen dinsdag stonden de twee grootmachten al tegenover elkaar in het Etihad Stadium in Manchester. Het spannende duel eindigde in een 1-0 overwinning voor Manchester City, dankzij een treffer van Kevin de Bruyne in de zeventigste minuut. Het is echter wel duidelijk dat de teams elkaar qua niveau niet veel ontlopen.

Samenvatting en hoogtepunten Atlético Madrid - Manchester City

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Eerste winst
Zowel Atlético Madrid als Manchester City wist de Champions League nog nooit te winnen. De Spanjaarden verloren al drie finales, waarvan twee tegen stadgenoot Real; de laatste keer was in 2016. Manchester City haalde vorig seizoen voor de eerste keer de finale, maar Chelsea was in de eindstrijd met 1-0 te sterk.

De wedstrijd Atlético Madrid - Manchester City is woensdag 13 april om 21.00 uur live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal. De voorbeschouwing op RTL 7 begint om 19.55 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV