Prachtige documentaire Haar naam was Grace Kelly woensdag te zien op België Eén

Prachtige documentaire Haar naam was Grace Kelly woensdag te zien op België Eén
Portret van filmster én prinses

Kijktip :

Toen de Amerikaanse actrice Grace Kelly in de jaren vijftig van de vorige eeuw op het toppunt van haar roem was besloot ze Hollywood vaarwel te zeggen voor een huwelijk met prins Rainier van Monaco. De documentaire Haar naam was Grace Kelly vertelt haar bijzondere verhaal.

Superster
Grace Kelly was een superster in Hollywood. Ze gold als de muze van Alfred Hitchcock, won een Oscar voor haar rol in The Country Girl en speelde in klassiekers als High Noon, Dial M for Murder, Rear Window en To Catch a Thief. Haar huwelijk met prins Rainier maakte van Kelly een tijdloos icoon. In deze documentaire krijgen we een beeld van de échte Grace Kelly.

Filmmateriaal
Met behulp van filmmateriaal dat door Grace en Rainier zélf gemaakt is wordt een portret van haar geschetst, omringd door kinderen, vrienden en familie. n hedendaagse interviews halen deze naasten dierbare herinneringen op aan hun geliefde Grace, die in 1982 op slechts 52-jarige leeftijd overleed na een auto-ongeluk in de bergen van Monaco met dochter Stephanie.

De documentaire Haar naam was Grace Kelly is woensdag 13 april om 21.30 uur te zien op België Eén. Lees hier op welk kanaal België Eén te vinden is bij jouw tv-aanbieder.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV