Serierecensie: Tokyo Vice is Yakuza-thriller met uitstekende rol voor Ansel Elgort

Serierecensie: Tokyo Vice is Yakuza-thriller met uitstekende rol voor Ansel Elgort
Losjes gebaseerd op een waargebeurd verhaal

Kijktip :

Sinds 8 april staan de eerste twee afleveringen van Tokyo Vice op HBO Max. Dat Japan kan zorgen voor een cultuurshock is wel duidelijk in deze sterke misdaadserie. Acteur Ansel Elgort moet ook wennen en krijgt het aan de stok met de meedogenloze Japanse maffia, de Yakuza. Lees hier de serierecensie van Tokyo Vice.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Jake Adelstein
Tokyo Vice, losjes gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Jake Adelstein, volgt de jonge Amerikaanse journalist terwijl hij afdaalt in de kleurrijke onderwereld van Tokio aan het eind van de jaren negentig, waar niets is wat het lijkt.

Deze serierecensie is gebaseerd op de eerste twee afleveringen van Tokyo Vice

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 75% | IMDb ★ 8,3

Het verhaal van de misdaadserie Tokyo Vice begint in de eerste aflevering groots, waarna we teruggaan naar de beginperiode van Adelstein. Er wordt echter regelmatig teruggesprongen naar het heden. Het zorgt voor zeer spannende verhaallijn met interessante plottwists. De serie zit bovendien vol interessante personages. De uitstekende acteur Ansel Elgort vormt het middelpunt; hij spreekt en schrijft de Japanse taal in scènes die zo geschoten zijn dat ze voelen alsof je er zelf bij bent. De broeierige sfeer van het Tokyo van de jaren negentig is goed gevangen in de eerste twee meeslepende en spannende afleveringen. Wij willen meer. Vier sterren.

Cast
Naast Ansel Elgort (West Side Story) en Ken Watanabe (Godzilla II: King of the Monsters) zijn ook Rachel Keller (Dirty John), Koshi Uehara (The Tunnel) en Shô Kasamatsu (Love You as the World Ends). Deze serie is geregisseerd door onder anderen Josef Kubota Wladyka (Narcos).

Acteur Ken Watanabe (Hiroto Katagiri) en Ansel Elgort (Jake Adelstein) in de serie 'Tokyo Vice'

Vanaf 8 april 2022 is de serie Tokyo Vice te zien op HBO Max. De eerste twee afleveringen staan nu op de streamingdienst. Elke donderdag komen daar twee afleveringen bij. De laatste aflevering is te zien op 28 april. Genre: drama, misdaad, thriller.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: Tokyo Vice is Yakuza-thriller met uitstekende rol voor Ansel Elgort of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV