Maandag in Op1: Inge Ipenburg over de gestopte mol in Vlaamse Wie is de Mol?

Maandag in Op1: Inge Ipenburg over de gestopte mol in Vlaamse Wie is de Mol?
De gasten van Op1 van maandag 11 april

Kijktip :

Maandagavond presenteren Hugo Logtenberg en Nadia Moussaid de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op maandag 11 april.

Lees verder onder de video's.

Onderwerpen van maandag 11 april

  • Een primeur in de Vlaamse editie van ‘Wie is de Mol?’: de mol, Philippe Minguet, stapt uit de show. Zijn rol als saboteur viel hem te zwaar. Ligt er te veel druk op de deelnemer met een dubbelrol? Dat bespreken we in Op1 met voormalig mollen Inge Ipenburg en Klaas van Kruistum én commentator van ‘Café de Mol’ in België Lieven Scheire.

  • Nu Rusland met een nieuw militair konvooi zich volledig op de Donbas-regio lijkt te richten, wordt er een hevige en bloedige strijd verwacht. Ook pro-Russische separatisten gaan de gevechten in de regio intensiveren. Wat is het plan van de Russen? We bespreken de laatste ontwikkelingen met chef politieke zaken van HCSS Han ten Broeke en defensiespecialist Rob de Wijk.

  • Oekraïne treedt versneld toe tot de Europese Unie, als het aan de voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen ligt. Een toetreding van het land, dat ook bekend staat om corruptie, zorgt voor veel discussie binnen de EU. Hoe realistisch is een toetreding? Dat bespreken we in Op1 met EU-correspondent van de NOS Kysia Hekster, die morgen naar Kiev vertrekt.

  • Nu er een oorlog woedt in Oekraïne wordt de roep om versterking van het Nederlandse leger sterker, en dat terwijl er grote personeelstekorten zijn. Het ministerie kijkt nu naar een dienstplicht volgens Zweeds model. Moeten we dit ook invoeren in Nederland? Dat bespreken we in Op1 met CDA-Kamerlid Derk Boswijk en oud-commando Ray Klaassens.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Op1: Inge Ipenburg over de gestopte mol in Vlaamse Wie is de Mol? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV