TV-tip: Nieuw seizoen Van Der Vorst Ziet Sterren van start

TV-tip: Nieuw seizoen Van Der Vorst Ziet Sterren van start
Boef en Maan in eerste aflevering

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen Van Der Vorst Ziet Sterren is Peter op bezoek bij Rapper Boef en zijn hondje Gucci. De rapper is openhartig over zijn criminele verleden, zijn ervaring achter de tralies en hoe hij heeft geleerd van zijn fouten. Ook geeft Boef zich letterlijk bloot…

Daarnaast is Peter bij zangeres Maan in haar ouderlijk huis in Bergen, waar hij haar vader Siebe en broertje Storm ontmoet. Hier hebben ze het uitgebreid over Maan’s jeugd, haar liefdesleven en de keerzijde van de roem. Ook krijgt Peter een exclusief kijkje in Maan’s eigen huis in Amsterdam en heeft hij nog een paar bijzondere verrassingen voor haar in petto.

Verder is Peter dit nieuwe seizoen thuis in Miami bij Gloria en Emilio Estefan, bezoekt hij Rafael van der Vaart en Estavana Polman in Denemarken en ontmoet hij sterren zoals Thomas Acda, Yuri van Gelder, Rick Engelkes, Monica Geuze, Loiza Lamers, Rick Brandsteder, Claes Iversen, Geraldine Kemper, Thierry Baudet, Wibi Soerjadi, Guido Weijers en Marieke Elsinga.

Van Der Vorst Ziet Sterren is iedere woensdag om 20:30 uur te zien op RTL 4.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op TV-tip: Nieuw seizoen Van Der Vorst Ziet Sterren van start of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV