Recensie: The Unbearable Weight of Massive Talent speelt Nicolas Cage de rol van zijn leven

Recensie: The Unbearable Weight of Massive Talent speelt Nicolas Cage de rol van zijn leven
Een bijna perfect feest in de bioscoop!

Film :

Vanaf 21 april is de film The Unbearable Weight of Massive Talent te zien in de Nederlandse bioscopen. Wie het verloop vol hoge pieken en diepe dalen van de curieuze filmcarrière en leven van acteur Nicolas 'Nic' Cage kent, gaat groots genieten van deze fenomenale actiekomedie. Lees hier de filmrecensie van The Unbearable Weight of Massive Talent.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Nicolas Cage is Nicolas Cage
Acteur Nicolas Cage, die in grote geldnood zit, stemt ermee in om betaald te verschijnen op het verjaardagsfeestje van een superfan van een miljardair, maar is in werkelijkheid een informant voor de CIA, aangezien de miljardairfan een gevaarlijke drugsbaron is en wordt gecast in een Tarantino-film.

Nicolas Cage als Nicolas 'Nick' Cage en Pedro Pascal als Javi Gutierrez in de film 'The Unbearable Weight of Massive Talent'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★½

Entertainment-score: 90% | IMDb ★ 8,2

Acteur Nicolas Cage is voorspelbaar verrukkelijk als Nicolas Cage in de film The Unbearable Weight of Massive Talent, die veel plezier heeft met het idee dat Nicolas Cage zijn echt iets is om van te genieten. Daarbij horen natuurlijk ongemakkelijke, hilarische en absurde verhalen. De waaier van emoties slaat helemaal open wanneer komedie en actie, maar misdaad en een vleugje drama samen komen in een bizar verhaal met bovendien een uitstekende Pedro Pascal (The Mandalorian), die alles uit de kast trekt om er een groot feest van te maken. Ben je maar een klein beetje fan van deze bijzondere acteur? Dan is dit dé film die je gezien moet hebben. 4,5 ster.

Cast
Naast Nicolas Cage (Jiu Jitsu) en Pedro Pascal (The Bubble) zijn ook Ike Barinholtz (Blockers), Neil Patrick Harris (The Matrix Resurrections), Tiffany Haddish (Like a Boss) en Sharon Horgan (Game Night) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Tom Gormican (The Awkward Moment).

Vanaf 21 april 2022 is de film The Unbearable Weight of Massive Talent te zien in de bioscopen. Genre: Actie, Komedie, Misdaad. Tijdsduur: 107 minuten.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Recensie: The Unbearable Weight of Massive Talent speelt Nicolas Cage de rol van zijn leven of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV