Bayern München - Villarreal live op tv (kwartfinale Champions League)

Bayern München - Villarreal live op tv (kwartfinale Champions League)
Kunnen Spanjaarden hun stunt voltooien?

Sport :

Vanavond (dinsdag 12 april) staan de eerste returns in de kwartfinale van de Champions League op het programma. Grootmacht Bayern München ontvangt Villarreal in de eigen Allianz Arena. Het duel is om 21.00 uur live te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select.

Lees hier op welk kanaal Ziggo Sport (Select) te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Heenduel
Bayern München zal flink zijn best moeten doen in deze thuiswedstrijd, want vorige week stuntte Villarreal tegen de Duitse Rekordmeister. In Spanje werd het namelijk 1-0 dankzij een treffer van Nederlander Arnaut Danjuma Groeneveld in de achtste minuut. Vervolgens konden de Duitsers het tij niet meer keren.

Samenvatting en hoogtepunten Bayern München - Villarreal

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Europa League-winnaar
Villarreal heeft dus aan een gelijkspel genoeg om zich te plaatsen voor de halve finale van het miljoenenbal. Het zou het tweede Europese succesjaar op rij betekenen, want afgelopen seizoen wonnen de Spanjaarden de Europa League door Manchester United na strafschoppen te verslaan. Daarmee plaatsten ze zich direct voor de Champions League.

De wedstrijd Bayern München - Villarreal is dinsdag 12 april om 21.00 uur live te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select. De voorbeschouwing op Ziggo Sport begint om 20.30 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bayern München - Villarreal live op tv (kwartfinale Champions League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV